Ti fontosnak tartjátok a pelenkázó asztalt?
Hát én a pelenkázón nem kenegetem meg masszírozom a babát, hanem pelenkázom. Arra meg nekem személy szerint a legpraktikusabb a pelenkázó volt. Mi használtan vettük 12.000 ftért a kisággyal együtt, amit még használ a fiam, a pelenkázót meg a második gyerekkel nyúzzuk.
Persze, forognak meg tiltakoznak, de pl a fiam (2 éves) ha megpróbálom az ágyon pelenkázni, simán elmenekül, kettőt forog és már rohan a lakásban.
És nekem a derekam sem bírja az ágyon pelenkázást. A pelenkázón tudják, hogy öltöztetés-pelenkázás van, az ágyon meg inkább játszunk, csikizzük őket, nálunk így alakult.
Kifejezetten pelenkázó asztalt vagy szekrényt szerintem fölösleges venni, mert ha már nem kell pelenkázni, akkor nem tudod használni semmire, mert kicsi, nem lehet benne pakolni...
Mi úgy oldottuk meg, hogy vettünk egy rendes, nagy komódot és arra egy merev pelenkázófeltétet. Így kb 10-15 évig is lehet használni a komódot, amiben bőven van hely pakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!