Te vennél így kerékpárra ülést a 14 hónapos gyerekednek?
Hamax dönthető gyerekülésről van szó, ami a boltban 30-35ezer környékén van.
Mivel a nővérem mondta, hogy van egy ismerősük, akiktől ők is anno kölcsönkapták, így eladnák. Mármint nem a nővéremék, hanem az eredeti tulajdonos. Ők megnézték, hogy mennyi az eredeti ára, így 8 ezer forintért adnál el nekünk.
Szerintem egy használt (kb. 6-7 éves) kerékpárülésért ez picit sok.
Jó, nem azt mondom, hogy 2 ezerért adja el, de részemről max. 5 ezret ér.
Főleg úgy, hogy 4 gyereket szolgált ki már eddig az ülés és napi szinten használva volt még 1 évvel ezelőtt.
Te megvennéd így?
meg
de én kifizetném a 8 ezret
szerintem nem sok érte
azt írtad az új 30-35 ezer körül van ahhoz képest teljesen jó ár az h napi szinten volt használva attól nem romlik el :-)
ha teljesen rendben van és minden alkatrész okés akkor jó vétel lesz
Igen, ha a bolti árat nézzük, akkor még elmegy.
De nem 4 gyerek után. Főleg úgy, hogy 22 kg-ig használható (általában max. 20 kilóig szokták javasolni) és a 27 kilós unokaöcsém is benne utazott még.
Szóval értitek.. engem ez kicsit visszavesz, még ha kívülről jó állapotban is van.
Akár dönthetőset veszel, akár nem, mindenképpen előrebukik a feje, legalább is nekünk igen. A miénk Ok Baby, az is dönthető.
Én vettem nyakpárnát, és azt raktam az álla alá, ha elaludt.
A kérdésedre válaszolva, én nem venném meg több okból is. Eleve tartasz tőle, hogy sokáig volt használva. Ha eltörik valahol, biztos a tulajt hibáztatnád, hogy túlterhelte.
A műanyag szerintem is elöregszik ennyi idő alatt.
Én szeretek mindent alaposan megnézni, magam kiválasztani a használt dolgokat, olyat soha nem vettem amit rám akartak tukmálni anélkül, hogy én azt választottam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!