Mennyi pénzt adnál egy új télikabátért a gyerekednek? (2-3-5-6 stb. évesig)
Első vagyok
Hol vesztek 5ért?C&A,Decatlon mind 5 felett vannak.
3-as vagyok.
Nekem még csak 2 éves a kislányom, tavaly a C&A-ba vettem dm-es kuponnal 3500 ft-ért kabátot.
Például a Kikbe is lehet olcsón kapni. De azért azt ne mondd, hogy 15000 ft alatt se nagyon kapsz. Mondjuk az sem mindegy, hogy 2 évesnek veszem, vagy 6 évesnek.
Két gyerkőcöm van (egy és két évesek), eddig mindig a C&A-ban vettem nekik előző szezon végén akciósan kabátot. A fiam tavalyi kabátja 2500-ba került, az idei kabátjuk mindkettőjüknek 9 Euro volt (közben külföldre jöttünk). Az egyik 25-ről volt 9, a másik 35-ről.
A rizikó pedig elég kicsi, hiszen akármilyen növekedés-táblázatban meg lehet találni, hogy mire számíthatsz következő ősz végén. Plusz, én ismerem a C&A méretezését, tehát nem fog olyan meglepetés érni, hogy pl. a 104-es kabát mégsem jó a 98 centis gyerekemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!