Szoktál adni gabonapelyhet gyerekednek? Ha igen, akkor milyet?
Tudom, nem éppen a legegészségesebbek,mert tele vannak cukorral,meg mitudomén, de azért érdekelne ki mit ad.
Kisfiam a cheerios-t szereti(nestlé),mondjuk direkt csak ilyet veszek neki, mert 75% teljes kiőrlésű gabona van benne, ami szerintem nem rossz.
Ne igen,ezen én is jókat szoktam mosolyogni:)
Amúgy meg én úgy vagyok vele, hogy inkább ilyet adok fiamnak(akár tej nélkül is, ha nagyon nasizni szeretne)mint tejcsokit....szerintem ezek kevésbé "károsak"
Meg igyekszem megtalálni az arany középutat a két szélsőséges út között(csak bio-chips,csoki,kóla,és társai)
22 hónapos, Chokapik-et és Jó reggelt minit kap (ez a kedvence). Ha babaúszásra megyünk, ez a reggelije tejjel, de naisnak szárazon is kapja. A csokitól kibukik, mert koszos lesz a keze, mert csak nyalogatja. Cukorkát, szopogatni nem engedek neki adni, mert szerintem az káros, meg nem tudja megenni rendesen és nagy a félrenyelés kockázata.
Ő kap túró rudit is, meg tejszeletet.
Az en kisfiam heti 3-szor kap ezt reggelire tejjel mert sajnos csak ilyen formaba hajlando elfogadni a tejet. Masik 2 napon kap tojast valamilyen formaba (lagytojas a kedvenc sajtos piritossal) es a maradek 2 napon felvagottat, virslit vagy pastetomot sajtal meg zoldsegekkel. Szombat reggel mindig a ferjem jo magyaros rantottajara ebredunk. :)
Nallunk tobbfele zabpehely elofordul a lakasban. Kilfoldon elunk es kisfiamnak a Kelloggs zabpehley, szaritott barack darabokkal a kedvence. Szereti az erdei gyumolcsoset is es az epreset ugyan ettol a markatol. Ezenkivul van valami mezes gyumolcsos (bocsi ennek nem jut eszembe a neve) amit nagyon szeret. Van amikor 3 felet osszekeverek neki mert o kivallasztja, hogy melyikbol szeretne enni es nem tud donteni. A gyumolcsos muzlit is megeszi szivesen. Igy neha kombinalok. Mi a csokit meg a sutit sem vetjuk meg. Penteken munkabol hazamenet mindig veszek egy jo nagy doboz tejszinhabos lekvaros fankot es bevagjuk otthon. Mi nem vagyunk semmilyen ellenesek johet edes vagy sos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!