Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ritka lánynevek - tippeket...

Ritka lánynevek - tippeket kérnék. Kapok segítséget?

Figyelt kérdés
Nem túl gyakori nevet keresünk kislányunknak, eddig nem jártunk túl sok sikerrel. Leírnátok, nektek mi tetszik, ami különlegesebb, de nem különc, nem túl rideg, komoly és nem is túl kislányos?

2012. szept. 7. 10:07
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
Lora, Ajsa, Khiria, Karin, Rella
2012. szept. 9. 01:22
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Na, van már valami ami tetszik?
2012. szept. 9. 06:55
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvenc lánynevem a Bíbor már sok-sok éve. Sajnos most a Bíborka kezd gyakori lenni, így mindenki azt hiszi a Bíbor férfi név, meg mindig vissza kérdeznek, hogy nem Bíborka,

Ami nevek még különlegesebbek és tetszenek: Kiliána, Kendra, Imola, Ida, Zsolna, Szvetlána, Iringó, Zsanna, Doren, Vanda, Frida, Ividő, Stella, Véda, Víta

Emellett van sok olyan név, ami régebben gyakoribb volt ma meg már szinte senki sem adja, szerintem ezek között is vannak szépek, és nem is gyakoriak manapság: Paula, Melinda, Andrea, Viola, Mariann, Edina, Rita, Lujza, Enikő, Emőke, Klára, Márta, Olga

Remélem találsz olyan nevet ami tetszik majd nektek!

2012. szept. 9. 10:36
 34/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Eddig az Arina tetszik a legjobban, de majd meglátjuk. Még van egy pici időnk. :)
2012. szept. 10. 12:02
 35/47 anonim ***** válasza:
32%

Magyar névnek kell lennie? Azt nem írtad oda.

- Zahara (Zara)

- Wendy

- Vica

- Una

- Torrance (Tory)

- Seraphina

- Renee

- Padme

- Hortenzia

Zenaide Anne(Zeny)

Savannah Isla(Vannah)

Zayra Kandence(Kandy)

- nekem így hívják a lányaimat. Habár külföldi nevek, eddig az emberek többségének tetszettek.

2012. szept. 10. 21:42
 36/47 A kérdező kommentje:
Igen, magyar név kéne, Magyarországon élünk és mindketten magyarok vagyunk, szóval a kisebbségi névtárból sem tudunk válogatni. De így is sok név van az MTA adatbázisában, csak meg kell találni a megfelelőt. Ritka meg azért kellett, hogy ne halásszák el előlünk a babát váró ismerősök. :)
2012. szept. 11. 10:01
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Alina, Amina, Amira, Szamira, Berill, Rubina
2012. szept. 11. 10:58
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
33 vagyok. Eszembe jutott ma még két szép, ritka és különleges női név, amelyek nem gyakoriak biztosan: Száva, Tícia
2012. szept. 12. 19:42
 39/47 anonim válasza:
100%
A Minka név nekem nagyon tetszik
2012. szept. 20. 15:28
 40/47 A kérdező kommentje:
A Violett és Arina nevek vannak versenyben. Zselyke második névnek.
2012. szept. 27. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!