Újra iskolaköpeny? Olvastátok? Kinek mi a véleménye róla?
Értelmetlen. Egyenruha meghatározott táskával, cipővel esetleg működne de még akkor is befigyel a százezres telefon. Na meg, hogy sokan, pl én is rosszul vagyok a hátizsáktól és biztos nem lenne választási lehetőség :)
Most komolyan 6-7 éves kortól 18-ig ugyanolyan köpeny... :S oké, van rajta valami sulihoz köthető jel esetleg, de akkor is ááááh...
Olvasgattam itt a többi kérdésnél is nekem az jött le hogy a támogatóknak 2 típusa van: nekem volt legyen a mostani kölyköknek is (további két változata az én utáltam, de akkor is legyen, és a szerettem biztos fogják ők is) illetve azok akik összekeverik az iskolaköpenyt az egyenruhával. Utóbbi tipikusan azok, akik Angliával meg Japánnal jönnek... ha olyan egyenruháról lenne szó én is benne lennék... de ez Magyarország. Tehát egy ronda borzalmas anyagból készült szörnyű tapintású izé lesz ami hál' isten hamar foszlik és aranyárban adják :)
Nem kell ahhoz divatmajomnak lenni hogy ne akarjon valaki ronda dolgot viselni. Nem lesz valaki gourmet, mert nem eszi meg a kutyagumit...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!