Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Előnyök, hátrányok, ha egy 17...

Előnyök, hátrányok, ha egy 17 éves babát vár?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:

"mert azt írtam h a fogamzásgátló szedése mellett teherbe esni veszélyekkel jár" - hát na ja, mert nem tudunk ilyen veszélyekről. (bár én nem pontoztam)

Ha van ellenkező, korrekt, szakmai infód, ne kímélj!:)

2012. aug. 27. 15:43
 42/72 anonim ***** válasza:
75%
Úristen! Mi van itt! Ki vagyok akadva mennyi anyuka van itt és ennyi negatív dolog! 17 éves.. na és?? Megtörtént! Visszacsinálni nem lehet. Ha érett és mellette van a párja a szülei akkor mért ne tartsa meg?? Ha valaki 17 évesen abortuszra megy azért hurrogják le mért öli meg a gyerekét,ha megtartja azért. Sztem ha szeretné a babát inkább szülje meg,mire megszületik valószínűleg már úgyis 18 lesz és az már nem annyira gyerek.. A másik! Jézusom milyen anyuka mert gyógyszert szed a lánya?? Hát jó szerintem,főleg hogy a lánya kérte ebből is látszik a lány gondolt a védekezésre. Mellesleg a mai fogamzásgátlókba már kevesebb a hormon. Ja és még valami melyik tinilány nem él már 15-16 évesen szexuális életet??? Most már az a csoda ha valaki még szűz 18 évesen.. A hátránya:gyorsan kell felnőnie és az apukának is. Én sztem más hátránya nincs,iskolát tud végezni levelezőin is. Ennyi!!
2012. aug. 27. 15:53
 43/72 anonim ***** válasza:
79%

Kedves Kérdező! Ne foglalkozz a sok negatív,rosszindulatú,besavanyodott,pesszimista,életkedv nélküli hisztis válaszadóval.A Ti életetekről van szó,egy 17 éves már nem taknyos kisgyerek és a leírásod alapján elég felelősségteljes.Nem is értem hogy merészel egy csomó válaszadó ilyen hangnemet megereszteni,ítélkezni,szitkozódni,és felelőtlen,buta tininek nevezni a lányod,holott nem is ismerik.

Arról nem is beszélve hogy a gyerekvállalást szinte egyenlővé teszik a halállal,és inkább azt javasolják,hogy ölje meg a gyerekét, a kényelme érdekében.

Az ilyen emberekkel beszélgetni sem szabad, saját bajaikat kivetítik a másikra,ahelyett hogy panaszkodnak meg itt a másikat a földbe döngölik talán elgondolkozhatnának a saját életükön a megoldáson.

Nagyon szép tőled,hogy támogatod a lányod mindenben nyilván nagyon jó szülő vagy.Rengeteg előnye van,ott vagytok ti,ott van a fiú,felelősségteljesek,fiatalon lesz anya,látni fogja az unokáit együtt focizhatnak,te rengeteget tudsz neki segíteni,hátránya hogy nehezebb lesz tanulni,és kevesebbet szórakozhat,de meg lehet csinálni,és remek anya válhat belőle.Jó egészséget kívánok A lányodnak a babájának Neked is és a babádnak is,és kívánok nektek minden jót!

2012. aug. 27. 20:51
 44/72 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hozzátennék,hogy nagy tévedés,hogy az hogy valaki elmúlt 30 és több éve van férje vagy van munkája biztos garancia arra hogy meg tud élni és boldog élete lesz és hogy jó anya lesz,ez hülyeség simán lehet egy 17 éves csodálatos anya évek múlva remek állással szerető férjjel boldog élete,még egy 30 éves maradhat egyedül 2 éves gyerekével munka nélkül.
2012. aug. 27. 21:01
 45/72 anonim ***** válasza:
45%
Tényleg félve és nagyon halkan jegyezném meg a 43-44-es válaszok kapcsán, hogy ez Magyarország, ahol diplomás emberek éheznek és 10-11% körül van a munkanélküliség. Nagyon meg kell gondolniuk. Az én munkahelyemen is repülnek, akik elmentek szülni... Rohadt egy világ ez, nem csak a kényelemről, meg a szórakozásról van szó, sajnos.
2012. aug. 27. 21:25
 46/72 anonim ***** válasza:
100%
Már meg sem lepődöm a 0%-on. Mintha durcás ovisokkal beszélnék. :)
2012. aug. 28. 05:46
 47/72 anonim ***** válasza:
28%
46-os: erre mondják, hogy könnyű más életével játszani. A kérdező is teljesen óvodás szinten van, ha azt hiszi, ez jó lesz a lányának.
2012. aug. 28. 06:04
 48/72 anonim ***** válasza:
49%
Kedves előző, azt, hogy a Kérdező lányának mi a jó, azt majd a Kérdező lánya eldönti...
2012. aug. 28. 08:30
 49/72 anonim ***** válasza:
37%

Simán estem 2-3%-ot tegnap óta, pedig csak elmondtam a véleményem és még csak rosszat se akartam. Na, ezért járnak ide trollok, úgysincs értelme vitatkozni, mert egy eltérő véleménynél megy a gúvadt szemű piros-nyomkodás.

Elvégre nektek mindegy, ha valaki meg akarja védeni az álláspontját, megy a lepontozás és mindegy, hány észérvet tud felhozni, mennyire hasznos a válasza, csak rosszabbul jár. Anyátok valagát! :)

Kérdező, jól gondoljátok meg, óriási hiba lenne megtartani. Az abortusz kegyetlen, de életet menthet. Az élet alapvetően sz@r. Lehet tervezgetni, de aztán suliba kell járni, munkát kell keresni, meg egy férfit is, mert komoly összeget tennék rá, hogy a srác legszívesebben elfutna és már azt is bánja, hogy megismerte a lányod. Gondolkodj egy tizenéves fiú fejével, beszélgess vele. Szerintem nem sokat aludt, mióta kiderült...

2012. aug. 28. 11:44
 50/72 anonim ***** válasza:
66%
Kedves előző, bármennyi "észérvet" felhozhatsz, amíg ignorálsz egy tényt, nevezetesen, hogy NEM A KÉRDEZŐ DÖNT, hanem a terhes nő, jelen esetben a lánya.
2012. aug. 28. 12:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!