Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most akkor szeretne babát...

Most akkor szeretne babát vagy sem?

Figyelt kérdés

Már megbeszéltük hogy szeretnénk, kitűztük az időpontot is hogy mikor próbálkozunk, nagyon lelkes.

De az időpont már nem most volt, nem történt semmi, és amikor feljön a gyerek téma mindig azt mondja hogy nem fogja birni, nem birja a gyereksírást. Ettől és ettől fél. Most akkor mivan? Másoknak is mondja, kürtöli szét mindenkinek hogy babár szeretnénk. Én is mondom a tesóimnak, de már hülyének néznek hogy egy teljes éve ezt mondom hogy most, na most, na de most tényleg nekivágunk...Mert amugy meg ha most nem jön össze akkor ő nem is akar máskor mert már öregnek érzi magát(37). Ha én hozom fel a témát hogy most akkor mi van, azt mondja hogy meg van beszélve...Mondjak inkább le róla? Én (is?) nagyon szeretnék, ha most nem is de később minden féle képen!

2012. aug. 27. 09:14
 1/3 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, de ha ideges vagyok csapnivaló a helyesírásom:)
2012. aug. 27. 09:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy tényleg akarja-e. Nekem úgy tűnik, nagyon fél. Csak te tudod megnyugtatni. A félelmeit konkrétizáljátok! Például: ha fél attól, hogy sír a gyerek, és ő nem bírja, az miért lenne? Azért, mert nem tudja, mit kell tennie a babával, vagy mert aggódik, hogy a szomszédok idegesek lesznek (csak példa! Bármilyen más banális oka is lehet!)
2012. aug. 27. 09:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Most nem akarja.

De hogy ennek mi az oka...

Olyan mintha a külvilágnak akarna megfelelni azzal, hogy szétkürtöli, hogy szeretné, és ezzel a többiek azt hihetik, hogy valóban akarja. Miközben úgy tűnik nem is akarja (még).

Beszéljétek át, ne hagyd magad lerázni.

2012. aug. 27. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!