Van olyan egy gyermekes anyuka, aki valójában nem szeretne második gyereket, de marcangoló vágyat érez utána, ha picike babát lát?
Igen, én hasonlóan érzek.
14 hónapos a kisfiam, nem tervezünk kistestvért, de mostanában gyre többször eszembe jut, hogy mi lenne, ha mégis....főleg, ha pici babákat látok..
Hogy mikor fog elmúlni - vagy el fog e egyáltalán - azt nem tudom ... :)
pdig nagyon jó kisfiúnk van, nem panaszkodhatom, anyagilag is beleférne még egy gyermek, de én úgy érzem, hogy most kezdjük el "visszakapni" a régi életünket, most lesz egyre könnyebb és mindig eszembe jut, hogy egyenlőre nem szeretném újra átélni a nemalvós éjszakákat :)
De megnyugtató, hogy ezzel nem vagyok egyedül :)
Hát nálunk sem lesz második, mert nem merjük bevállalni. Nekem a szerződésem jövő év végéig tart, ha elmegyek szülni, akkor tuti nem hosszabbítják meg. (így sem biztos, de nagyobb az esélye).
Most úgy vagyunk, hogy nem nélkülözünk, de sok tartlékunk nincs. Van olyan (főleg nyáron), hogy csak hónapról-hónapra élünk.
Ja, 4 éves a lányom, és mindig hozom az ellenérveket, hogy miért is nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!