Mikor közölted a munkáltatóddal, hogy babát vársz? Hány hetes terhesen?
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 21:06
2/11 anonim válasza:
Kb. 15. Tovább nem is tudtam volna titkolni, mivel már nagyon nőni kezdett a hasam.
3/11 anonim válasza:
6 hetesen, mert egy megelőző terhességem méhen kívüli terhesség volt, így két naponta kellett uh-ra járnom és nem tudtam mindig munkaidő után megoldani, így kénytelen voltam elmondani, hogy elengedjenek ill. szabit adjanak.
5/11 anonim válasza:
Az elsőnél kb. 6 hetesen kérdezett rá a főnököm. :) 1 hét után már nem vette be, hogy gyomorrontás miatt vagyok rosszul. Igaz, vele baráti viszonyban voltunk :)
A másodiknál a munka jellege miatt a 7. héten jelentettem be.
6/11 anonim válasza:
6 hetesen, mert reggelente nem bìrtam kijönni a fürdőszobából, ìgy elnézték a késéseket.
7/11 anonim válasza:
1. nem mondtam még semmit, de missed ab lett a vége, akkor el kellett mondanom, mert azonnal befektettek a kórházba
2. az előzmények miatt a főnökömnek 7-8 hetesen, a többieknek csak 12. hét után
3. ugyanaz, mint a 2-nál, azért is mondtam el már az elején, mert a vizsgálatok miatti 1-1 órára nem akartam szabit kiírni, így csak el kellett kéretőzni (a munkahelyemmel szemben van a kórház, így elég gyorsan végzek)
9/11 Disi válasza:
Én is úgy jártam mint a 7. hozzászóló, csak az első terhességemről is tudott a főnököm. Tudta hog terveztük és hogy elment. Így a 2.-nál is időben szóltam és külön figyelt rám. Most 15 hós a babám, már beszéltünk a visszatérésemről is, ami ugyan egy év múlva lesz csak esedékes, de így tud majd helyet biztosítani. Azt mondta, hogy mivel én is korrekt voltam vele annak idején, ezért ő is így áll hozzám. A kistesó tervezését is megbeszéltük.
10/11 anonim válasza:
a 90.nap betoltese utan,ui.nyilatkoztatni kellett a munkahelyeinket a ferjemmel a csaladi kedvezmeny igenybe vetele vegett ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!