Mondott már a férjetek/párotok olyasmit amivel más nővel hasonlít össze benneteket, pl. remélem 2 gyerek után olyan csinos leszel mint xy, vagy remélem terhesen se hízol el mint z?
Összehasonlítás olyan szinten szokott menni, h pl. most tervezzük a nyaralást és naná, h azokon a legolcsóbb, mikor nekem pont meglesz, és kissé szemrehányóan mondta, h eddig senkinek (=exeinek) nem okozott gondot ilyenkor a havija. (Jah, lehet, ők azon kevesek közé tartoznak, akiknek nincs olyankor 2 napig migrénjük meg hasgörcsük hasmenéssel megspékelve)
Meg egyszer kénytelen voltam egy vacakabb magassarkúban menni buliba és hazafelé szerettem volna elfogadni egy (józan) ismerősünk felajánlását, h hazavisz minket, de ő nem akarta terhelni, ezért sétáltunk hazáig, pedig már nagyon fájt a lábam, és beszólogatott, h ilyen nőt még nem látott, akinek megfájdul a lába magassarkúban (lehet az nem táncolta végig vele az estét..?).
Alkatilag meg olyanok mennek, h pl. X.Y. milyen jó kis vékony. (Én nem) Meg elmeséli, milyen jó csajt látott az utcán és meg is fordult utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!