Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor vesznek komolyan egy csinos nőt, ha az okos ez a tapasztalat? Kinek mit jelent a komolyan pl. összeköltözés, házasság, gyerek
Láttam egy filmet és abban láttam és az életben is ezt tapasztalatam, hogy hiába vagy csinos, ha nem vagy elég művelt és tanult.Nekem is vannak kudarcélményeim.Igazábül még nem értem el az életcélom.
nem végeztem főiskolát, bár felvettek levelezőre de nem mentem el.most képzésre járok. felnőttképzésre..gyógyszerrel kapcsolatos.érdekel és szeretem de diplomás már nem leszek.
egész életmeben lenni akartam valaki, de elbuktam és most látom kárát.
nem találok munkát.és a komolyabb pasik szóba se állnak velem és csak kihasználtak eddig..és hazudtak.
ezért költöm minden pénzem a tanulásra bár már 27 éves vagyok
és nem élek komoly párkapcsolatban sem:(
Én máris kedvellek a kérdésedből megítélve. :)
Engem nem a diplomás lányok érdekelnek, hanem a műveltek. Diplomás lány is lehet buta, de egy nem diplomás lány is lehet művelt, bár a diploma nem jön rosszul a mai világban.
Én díjazom, hogy tanulsz még, van célod, és ha nagyon akarod azt a diplomát, az is öszejöhet még egyszer.
Azt írtad, hogy felvettek a főiskolára. Talán egy rossz döntés volt, hogy nem mentél el, de ne ezen rágódj!
Én szívből gyűlölöm az olyan pasikat, akik kihasználnak egy lányt. Nagyon sajnálom!
De előbb-utóbb te is megtalálod majd biztos az igazit.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!