Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kartondobozok újrahasznosítása...

Kartondobozok újrahasznosítása kisgyereknek?

Figyelt kérdés

Rengeteg kisebb-nagyobb kartondoboz, cipősdoboz összegyűlt mostanában. Sajnálom kidobni, kreatívkodnánk velük valamit a fiammal, de ötletszegények vagyunk.

Tudtok ajánlani valamit, bármit egy 4 éves kisfiúnak és ügyetlen, kétbalkezes anyukájának?

2012. aug. 13. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi kisházat szoktunk belőlük építeni. Jó hozzá a TV-s doboztól elkezdve a cipősig minden. Ha ügyesek vagytok, még nyitható ajtót, ablakot, kéményt is lehet rá gyártani, de ha nem megy, elég kivágni a bejáratot. A kisfiam 3 éves kora óta imádja. Ha valami nagy dolgot veszünk, utána muszáj épíkeznünk. Nagyon jó buli :)
2012. aug. 13. 22:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom elképzelni milyen lehet. Nem tudnál valami hasonlót linkelni?
2012. aug. 13. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
2012. aug. 13. 23:08
 4/9 anonim ***** válasza:
2012. aug. 13. 23:14
 5/9 anonim ***** válasza:
2012. aug. 14. 06:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Én pont múlt héten csináltam ilyet, pedig én sem vagyok túl ügyes:) Egy nagy kartondobozt széthajtogattam, és rárajzoltam utcákat, parkokat, parkolókat (a mi környékünket próbáltam lemakettozni). És kisebb dobozokat (vagy félbevágva) ragasztottam a házunk helyére, meg a szomszéd házakéra, még a boltot is odaraktuk. NAgyon szeret ezen autózni a kisfiam, megy körbe az utcákon, megáll a parkolóban, a garázsra még ajtót is csináltam, be lehet állni. Nem lett túl szép, de a célnak megfelel:) Ja, meg egy parkolóházat is csináltam, 2-3 különböző méretű dobozt egymás mellé tettem, "hidakat" ragasztottam közéjük, át lehet menni egyikről a másikra, és van emeletes is. 4 éves kisfiúval már együtt is csinálhatjátok, már az is egy jó játék!
2012. aug. 14. 06:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, nagyon jó linkeket küldtél, én is elmentem!
2012. aug. 14. 06:45
 8/9 Brigitta04 ***** válasza:

Sziasztok.

Nagyon jók a linkek!Köszönöm sok ötletet adtak!:)

2012. aug. 14. 09:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Húha! Köszönöm szépen a remek ötleteket!!! Hétvégén neki is állunk kreatívkodni. :)
2012. aug. 15. 21:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!