Mit gondoltok erről a névről? Komolyan lehet venni vele a gyereket?
Nem tetszik.
Ha nem írtad volna, hogy kislánynak szeretnéd adni, akkor nem tudtam volna eldönteni, hogy kinek adható. Majd ilyen kérdések fognak jönni. Jaj de édes baba, hogy hívják? Alba. És fiú vagy lány?
Sokan azt fogják hinni, hogy nem magyar származású gyermek.
Jó, nekem tetszik.
Jessica Alba jut róla eszembe, aki szerintem az egyik leggyönyörűbb nő a világon :) Bár, neki az a vezetékneve, de mindegy.
Meg az albatrosz, ami meg ugye egy nagyon szép és különleges madár :)
Nekem nagyon tetszik!
Egyszerű, de különleges, nem elcsépelt, de érthető, könnyen megjegyezhető. A jelentése is fehér, ami tisztaságot sugároz. Szerintem viselhető kislánynak és felnőtt nőnek is egyaránt.
Az időutazó felesége filmben a kislány neve, így tudom, hogy külföldön is tudja majd használni.
Én egy novellám hősnőjének választottam ezt a nevet, mert én is bele szerettem.
Nálunk nem listás, mert nagyon hasonlít az én gyakori keresztnevemhez (Anna), de nagyon tetszik.
Szerintem ha a párodnak is tetszik, akkor bátran adjátok.
16. vagyok.
Még azt szerettem volna elmondani, hogy nekem is ritka név tetszik, mindenki le akar róla beszélni, hogy ne csesszek ki a gyerekkel és hasonló okosságok.
Nekem gyakori nevem van, én néha ezt éreztem kicseszésnek, mert minden társaságban volt egy másik ugyan ilyen nevű, folyton új beceneveket kellett kitalálni a megkülönböztetésre, és mindig felkapom a fejem az utcán, ha a nevemet mondják, és az Anna név most egyre gyakoribb. Igaz én a nagymamám után kaptam a nevem, szóval családi hagyomány, de én soha nem szerettem, hogy gyakori nevem van.
Szerintem érdekes és szép név, simán vállalható.
A férfi megfelelője Albin.
Ha passzol a vezetéknévhez, én adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!