Mit gondoltok erről a névről? Komolyan lehet venni vele a gyereket?
Figyelt kérdés
Kislánykát várok, és majdnem egy hete beugrott az a név, hogy Alba. Nagyon megtetszett, utánanéztem, és anyakönyvezhető Magyarországon. Anyukáméknak nem nagyon tetszik, a párom szüleinek se, de nekem nagyon. Szerintetek vállalható? Van vele valami baj?2012. aug. 10. 19:56
1/23 anonim válasza:
Vállalható. Szép. A jelentése: fehér. Jó egészséget nektek!
2/23 anonim válasza:
Ha passzol a vezetéknévhez, akkor vállalható:) szerintem szép, csak nekem az albatrosz jut róla eszembe. (majdnem biológus lettem:))
Egyébként apukának tetszene? mert az is fontos!
Nekünk is olyan lánynevünk volt,hogy jóformán senkinek nem tetszett, de mikor úgy mondtuk,hogy eldöntöttük,ez lesz, már senki sem szólt be.
3/23 anonim válasza:
Nem adnám, de én konzervatív vagyok névadásban. Nekem túl extrém. Hogy komolyan fogják-e venni, az a gyermek személyiségétől függ majd.
4/23 anonim válasza:
Nekem tetszik.
Szerintem nem komolytalan név egyébként.
5/23 anonim válasza:
Komoly név, amit felnőttként is büszkén viselhet. Nekem személy szerint ugyan nem tetszik, de én is konzervatív vagyok ilyen kérdésben, mint egy másik hozzászóló előttem.
6/23 anonim válasza:
Nekem akkor tetszett meg, mikor láttam az időutazó felesége cimű filmet. Nézd meg, nagyon szép film :)
Ha külföldön élnék, el is gondolkodnék ezen a néven, így nem adom.
Ha meghallom másnál, nem fogok megrökönyödni. Jobb, mint a mostani divatnevek.
7/23 anonim válasza:
Nekem az Alba Volán busztársaság jut róla eszembe
8/23 anonim válasza:
Szerintem vállalható név, egyedi és nem gagyi, ha illik a vezetéknévhez nyugodtan adhatod neki szerintem.
9/23 anonim válasza:
Én nem adnám.Nekem személy szerint nem tetszik.És ha nem írtad volna hogy lányod lesz,nem tudtam volna hogy fiú vagy lány név.De ez a ti döntésetek,nektek kell eldönteni.Az én kislányomnak is ritka neve van,na nem külföldi.Én a terhességem elején eldöntöttem hogy ezt a nevet kapja ha lány lesz,mert annyira tetszett.Nem tudott volna senki lebeszélni róla.
10/23 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de szörnyű!!!!!!!Ne tedd ezt a kicsiddel!!!!Add esetleg második névnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!