Ha nem én megyek vele, akkor lelkileg nagyon meg fogja viselni?
3,5 éves kisfiamat úgy néz ki, hogy megműtik. Komoly műtét.
Tőlünk 200km-re lévő kórházban.
A párom fog vele menni, ott lenni éjjel-nappal.
Én nem tudok menni. Van egy 1,5 éves kislányunk és 22 hetes kismama vagyok.
Így apukája megy le vele és lesz vele. Apás inkább a kisfiam. De engem is hiányolni szokott főleg krízis helyzetekben.
Most mi lesz így? Meg fog utálni, mert én nem leszek ott? Meglátogatni sem lesz lehetőség, hisz nincs autónk, vonattal és a 1,5 éves gyerekkel kismamaként nem megoldható ez. kb 1 hét.
jaja azt nem tudtam h ennyire komoly a dolog
kitartás hozzá nem lesz baj a fiad is örülni fog mikor haza jöhet hozzád mert neki azt azt jelenti h végre otthon lehet és végre vége
vegyél neki valamit amit magával vihet h te is ott lehess vele hívd fel amikor csak lehet mesélj neki mond el mit történt otthon
és nyugi nyugi nyugi nem szabad h azt érezze h pánikolsz mert akkor ö is sokkal rosszabbul viseli majd
mond el neki h ügyes okos nagyfiú már és te nagyon büszke leszel rá ha jól viselkedik mond el h ez nagyon komoly dolog de a doktorbácsik végig vigyázni fognak rá és ott lesz apa is
meséld/játsszátok el mi fog történni a kórházban
sokkal könnyebben alkalmazkodik ha van egy kis fogalma róla mi várhat rá
Vagy végig vele szeretnék lenni, de a "csak meglátogatom" teljességgel kizárt. Bp-Debrecen táv. 5 óra csak az odaút. Racionálisan belegondolva az a legjobb, ha csak ők mennek. Engem nagyon megviselne az egész, és ilyen apróságok, hogy egy hetes ruhatárat, laptopot, játékokat is vinni kell, így lesz egy hatalmas bőrönd, amit én nem tudnék cipelni, emelgetni a vonatról-kórházig. Szóval vannak apróságok, ezt nem kifogásként írom.
Írtam,hogy nagyon jól elvan apukájával is, csak jó lett volna, ha én is vele lehetek. A 1,5 éves kislányom fél órát sincs el senkivel, apukájával sem.
Csak félek, hogy a 3,5 éves fiam nagyon meg fog haragudni. De majd beszélünk róla és meg fogja érteni, hogy szükséges és így legalább apukája vele lehet. Mert itt Bp-en az Amerikai úton nem lehet vele lenni, csak napi 2x1 órát. Ennyi. Ennél úgy gondolom az a jobb választás, hogy apukájával lemegy Debrecenbe és éjjel-nappal együtt lehetnek, legalább ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!