Ha nem én megyek vele, akkor lelkileg nagyon meg fogja viselni?
3,5 éves kisfiamat úgy néz ki, hogy megműtik. Komoly műtét.
Tőlünk 200km-re lévő kórházban.
A párom fog vele menni, ott lenni éjjel-nappal.
Én nem tudok menni. Van egy 1,5 éves kislányunk és 22 hetes kismama vagyok.
Így apukája megy le vele és lesz vele. Apás inkább a kisfiam. De engem is hiányolni szokott főleg krízis helyzetekben.
Most mi lesz így? Meg fog utálni, mert én nem leszek ott? Meglátogatni sem lesz lehetőség, hisz nincs autónk, vonattal és a 1,5 éves gyerekkel kismamaként nem megoldható ez. kb 1 hét.
Ma voltak rtg-en és nagyon szépen viselkedett a fiam. Megbeszéltük már tegnap, hogy senki nem fogja bántani, nem fog fájni, csak lefekszik és a gép lefényképezi. Így is tett, együttműködő volt, jókedvű. Utána felhívott apával és elmondta, hogy mennyire bátran viselkedett.
De most mit mondjak? Hogy fájni fog? Hogy ki fognak kötni az ágyhoz 2 napig? hogy nem fogsz látni napokig? hogy iszonyú lesz? vagy mit??????
Teljesen ki vagyok már most. Amióta mejöttek a lelettel, azóta sírok és kő kemény a hasam, hányingerem van, teljesen kikészültem.
Hogy készítsem fel a műtétre szegényt? Nagyon fél egyébként az orvosoktól.
kiheveri
apa ott lesz vele lesz mellette valaki és ez a lényeg
utána meg ott leszel te is ha haza jött majd akkor te babusgatod :-)
nekem a 3 éves lányom azon sértődött be h elmentem megszülni a tesót és 5 napot távol voltam mikor bejött a kórházba engem levegőnek nézett nagyon rossz volt
de mikor haza mentem szinte le sem szált rólam napokig jött ölelt puszilt szal megbocsátott :-)
neked is megfog már ha egyáltalán mérges lesz rád
szerintem beszélj vele előtte és közben is telefonon ha este te meséltél akkor azt telefonon keresztül is lehet ez kicsit olyan mint ha ott lennél vele
ami fontos még h érezze h te nem vagy kétségbe esve hanem nyugodt vagy ez sokat számít
csak az igazat !!!
ha sumákolsz az rosszabb mert
egy megérzi h valami nem okés
a másik h csalódni fog mert h te nem ezt ígérted
én minden oltás előtt elmondtam h bizony fájni fog de csak rövid ideig
mikor varrták a gyerek állát akkor amennyire tudtam nyugodtan mondtam h mi fog történni vele és mit kell csinálnia h gyorsan túl legyen rajta (szerencsére ki tudtam harcolni h ott legyek vele)
Nagyon komoly műtét?Csak nem daganat?Jaj,nagyon sajnállak benneteket.
Nagymama,és egyéb nincs a közelben?Ha valaki tudna vigyázni a kislányodra könnyebben letudnál menni?Apa nem vigyázhat a kislányra,és te mennél le helyette?
Nem tudnám úgy lefogni, ha kell, nem tudnám kezelni a helyzetet és szinte biztos, hogy elvetélnék, mert lelkileg nem bírnám, sem fizikailag.
Nem daganat, hanem becsontosodott az összes varrata, idő előtti varratelcsontosodás. Már volt ilyen műtétje 8hónapos korában és ha eszembe jut, akkor már teljesen kiborulok.
Most visszacsontosodott, mostmár az egész feje:( Kicsi volt erre az esély, de megtörtént.
Kislányom nagyon anyás. Ha nem lennék terhes, talán lemennénk, de nem rajongtak az orvosok az ötletért a fertőzésveszély miatt. Intenzív osztály.....
Szegény Drága!
Nem fog megutálni, ne izgulj! Tesóm 2 hétre ment kórházba és otthon kellett hagynia a kisfiát. Miután kiengedték a nővérem, a kisfia szinte átnézett rajta. Este nem fürdethette, nem altathatta, apa mondhatott mesét, apa csinálhatott kakaót. Aztán tesóm nem bírta tovább, elment, vett a kisfiú kedvenc csokijából 2 dbot és leült mellé a tv-hez és megkérdezte, nincs e kedve csokit enni vele. Nem kell beszélgetniük, nem kell hozzá érnie, csak egyék meg együtt a csokit. Mire elfogyott a csoki, unokaöcsém észrevétlenül bevonta nővérem a mese nézésbe. Megtört a jég közöttük. :)
Tudom, a ti esetetek ennél sokkal rosszabb, de fontos, hogy őszinte legyél vele, tudnia kell, hogy vele leszel lélekben végig. Vegyél neki valamit, amit csak tőled kap és vihet magával, és te jutsz neki eszébe róla!
Kívánom, hogy minden simán menjen és hamar túl legyetek ezen az egészen!
2.5 eves fiamat 2 hete mutottek,igaz en is meg az apja is bent voltunk nem is birtam ki hogy ne menjek be sooot meg a 4 honapos lanyomat is bevittem mert o csak szopik es nem tudtam senkire rabizni. de mikor vittek el a mutobe rettenetesen sirtam,es ez neki nem volt jo mert uvoltott utannam hogy anya:((borzaszto volt) az apja igaz bemehetett vele a mutobe altatasig, igaz nagyon sirt es vergodott a mutoasztalon, de azt ,mondta az apja mikor ratettek a maszkot es bealudt azt hitte ott helyszinen osze esik :( at tudom erezni mit erzel:( de hidd erl nem birnad, foleg kismamakent! ilyenkor jobb ha az apa van ott vele csak erosebbek mint mi nok ! nem fog megutalni a kisfiad,csak lehet ezutan egy par napig vagy 1-2 hetig jobban fog kelleni neki az apa nalunk igyvolt! de mar min den visza allt a regi kerekvagasba, minden rendben lesz ne aggodj!!!tul lesztek rajta arra gondolj es minden a legnagyobb rendben lesz!
sok sok erot kivanok neked
Szia!
Nagyon nehéz döntés, de ezt igazából csak Te tudod meghozni.
Az én kisfiam lassan 4 éves lesz, a kicsi 15 hónapos. Nemrég volt a nagyfiamnak egy fül-orr-gégészeti műtétje. Nekem eszembe sem jutott nem bemenni vele a kórházba. A kicsit megoldotta apa és a nagyszülők. Én azt mérlegeltem, hogy melyik gyerekemnek van rám nagyobb szüksége.
Kívülállóként úgy gondolom, hogy keresnék megoldást arra, hogy a gyerek mellett lehessek a kórházban. Ha nem is egész nap, de azért lássam és lásson Ő is engem.
Kitartást és gyógyulást a beteg gyerkőcnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!