Ti elmennétek így nagyszülőkhöz?
Én nagyszüleimről van szó.Sajnos nem sokszor járunk hozzájuk,messze is laknak, inkább akkor megyünk mikor szüleim,nagybátyáim.Kisfiamat még csak 2-3x látták,tudom,ez nem jó,hiszen a dédunokájuk, de sajnos ez van.A gyerekeik is nehezen jönnek ki velük, így mi(unokák) még ritkábban járunk.
A lényeg, hogy jön nálunk a 2. baba és férjemmel beszéltük, hogy el kéne menni,de nagybátyám,aki napi kapcsolatban van velük mesélte,hogy összeszedtek egy kóbor macskát és egész nap azt kényeztetik...:/
Már találtunk süteményen M&M-s dísz helyt gyógyszert,így képzelem mennyire figyelnek oda a tisztaságra...Ja és hogy állatorvos látta-e a macskát??jót nevetett ezen a kérdésen nagybátyám...Lehet az marad felhívom mamámat,beszélek vele kicsit, a papám úgyse nagyon bír minket,mert én és tesóim nem az édes unokái vagyunk.
Ha megyünk hozzájuk MUSZÁJ enni,inni az ott készült dolgokból!!
Ugye nem túl nagy bunkóság,ha kihagyjuk a látogatást,vagy max tényleg 20 percre megyünk??21 hónapos a fiam én meg 20 hetes vagyok.
Tudod az a gond, ha csak 20 percre is mentek, elétek teszik az enni, innivalót és a 21 hónapos fiadnak nem tudod megtiltani, hogy egyen. Mit mondasz neki? Ne egyél sütit, mert a dédi lehet, hogy porcukor helyett őrölt vérnyomás csökkentőt tett bele. (húúúú, de gáz)
Hivatkoznék arra pl. hogy terhesen hosszú az út, fáradékony vagy stb.
Nem mennék.
köszi a válaszokat...igen,nekem is ezek az aggodalmaim, csak néha sajnálom őket, mert gondolom hogy nagyon jó lenne nekik,ha sűrűbben látnák a dédunokájukat...
De már múltkor is úgy kellett magam kimagyarázni,hogy miért hoztam kisfiamnak ebédet,mikor ők főztek:S
Akkor még nem voltam terhes...
Ha őket hoznák fel. Gondolom azért mosdanak, tiszta az eljárós ruhájuk, nálatok finoman el lehet küldeni őket kezet mosni...
És akkor kevesebb esély van begyűjteni egy fertőzést, a gyereknek se jut gyógyszer, és a dédik is boldogak lehetnek.
Igen,valószínű ez lesz,mármint, hogy elhozzuk mamámat.Mert papám tuti nem jön...neki rögeszméje, hogy vigyázni kell a házra,meg amúgy sem eszik semmit soha máshol, csak az otthon főzöttet otthon.
Hát igen,elég fura nagyszüleim vannak,mondjuk ez csak a jéghegy csúcsa,de ez most lényegtelen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!