Elmennétek kismamaként temetésre? A többi lent
27 hkm vagyok! Az egyik ismerősöm fiatalon(28) elhunyt! Elmennétek a temetésre?Anya nem támogatja az ötletet, hogy kismamaként temetésre járjak, sajnos sokat elhunynak az ismerősök, rokonok között!
Ma megszólt egy ismerős, mert mondtam, hogy nem valószínű, hogy elmegyek, mert anya nem támogatja!
Nem élek anyukámmal, így nem az van, amit ő mond, 24 éves vagyok, de nem tudom milyen hatással lenne rám!
Ti elmennétek?

Én 7hónapos terhesen nagymamám temetésén voltam, szerintem a temetés nem nagy dolog terhesen sem. Ha fáj hogy elment akkor úgyis rosszul érzed magadat,megsiratod, én pl rettegtem hogy megszülök egész nap bőgtem, már kijött minden belőlem. Szóval szerintem a temetésen való részételről sem jobb sem rosszabb nem volt.
Vagy babonára gondolt az anyukád?

Mindkét terhességem alatt voltam temetésen, nincs ebben semmi, csak egy idióta babona, nem kell vele foglalkozni.
Terhesség nem kifogás, hacsak nem veszélyeztetett.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Nekem ugyanez volt a dilemám úgy két hónapja. bár akkor erősen havazott mindenhol, és 7 óra lett volna az út átszállással. Mindenki megérti, ha nem mész el. azt is, ha elmész. én nem mentem el, és nagyon jól tettem utólag megítélve.

Miért nem mehetnél el? Én 3 temetésen voltam a 24-dik héttől. :( Keresztapám először 24 héten. 32.dik héten az ő felesége, 34-dik héten mamám.
Rosszul éreztem volna, ha nem megyek. Sőt lehet hülyének néztek, volt is aki annak nézett, be is mentem a ravatalozóba, sajnos én csak úgy tudok "elengedni" valakit, ha megfelelő szó rá, ha megnézem (nyitott koporsó). Apósomat hamvasztották 2 éve, a mai napig nem hiszem, hogy meghalt, mert nem láttam, nem tudtam elbúcsúzni.
Majd 37 hetes terhesen másik mamámról, aki nagyon nagyon közel állt hozzám, kiderült hogy rákos. De olyan hirtelen, hogy egyik nap még fitt öregasszonyka volt, aki sütött és gazolt, másik nap összeesett. 3 nap múlva közölték a hírt. Na itt összeomlottam, 4 nap múlva meg is szültem. Mama megvárta, hogy lássa a dédunokáját, majd újabb temetés egy újszülöttel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!