Elmennétek orvoshoz?

Figyelt kérdés
3hete késik a menzesem, ami nálam annyira nem nagy dolog, mert nagyon rendszertelen volt baba előtt is. 1éve szültem, azóta 2xjött meg, májusban és decemberben. Viszont benne vagyunk a babaprojektben, így lehet, hogy terhes vagyok. Tesztet már csináltam, negatív lett, de abban nem bízom meg. Első terhességemnél is negatív lett, pedig már 5hetes terhes voltam. Elmenjek dokihoz azzal, hogy megállapítsa, terhes vagyok-e?
2012. jan. 20. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a teszt előzőleg sem mutatta ki, persze menj el a dokihoz!
2012. jan. 20. 23:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem mutatta ki a teszt, pedig a doki másnap már ultrahangon látta. 2hét múlva kellett vissz mennem, és akkor már elég magas volt a HcG-is.
2012. jan. 20. 23:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából az a kérdés, hogy nem fog elküldeni a doki azzal, hogy menjek, és vegyek egy tesztet? Meghogy minek zavarom "apróságokkal", ha úgyis rendszertelen? Eddig egy nőgyógyászhoz jártam évekig, ahhoz mehettem, bármivel, de elköltöztünk, és nem tudom általánosságban milyenek a dokik.
2012. jan. 20. 23:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem küldhet el, hogy menj és csinálj egy tesztet. Mond meg neki, hogy esélyes a baba és szeretnél kivizsgálást.
2012. jan. 21. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!