Ti elmennétek? Volt valaki hasonló helyzetben? (Bővebben
lent)
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves múlt, a kistesó pedig 4 hetes. A bölcsiben jövő héten lesz a Karácsonyi ünnepség, ahova mehetnek szülők is, eddig minden ilyenen voltam. Van kire bízni a picit, Anyukám vigyázna rá addig, anyatejet hagynék neki, elfogadja cumisüvegből is, szóval a pici részéről minden rendben lenne. Csak félek hogy megszólnának a bölcsiben, hogy "magára" hagyok egy ilyen picit babát. Viszont a nagy nagyon anyás lett az utóbbi időben, múltkor orvosnál voltam és sírt nagyon utánam, kérdezgette hogy visszajövök-e. Szerintem megviselné ha látná hogy a többi szülő ott van, én meg nem. Férjem nem tud menni, mert dolgozik.
Bocs, de szép szóval csak ezt tudom mondani az ilyen 'ember féleségekre'.
Jó mulatást és kellemes ünnepeket!
2011. dec. 18. 18:27
2/15 anonim válasza:
Szerintem menjél el! Ne foglalkozz vele, hogy mit szólnának mások, a fiadnak szüksége van rád.
2011. dec. 18. 18:28
3/15 anonim válasza:
Szerintem is menj el. Igaziból a ciki az lenne, ha kihagynád, főleg, hogy van aki vigyáz a kicsire, akit már csak azért sem vinnék magammal, nehogy elkapjon valamit.
2011. dec. 18. 18:30
4/15 anonim válasza:
Az én fiam másfél hetes és tegnap elmentem az iskolába a lányom karácsonyi műsorára. Anyukámmal volt előtte megetettem és végig aludt amíg haza értem és ha bármi gond lett volna van telefon és 5 perc alatt itthon lettem volna.Nem egyedül hagyod a picit és amúgy senkinek semmi köze hozzá a 3 éves gyerekedet nézd ne a többi sokszor idióta szülőt!
2011. dec. 18. 18:39
5/15 anonim válasza:
Feltétlen menj el.Nem kell foglalkozni azokkal,akik megszólnak.
6/15 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon köszönöm a gyors válaszokat! Megerősítettetek benne hogy ott a helyem :)
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
7/15 anonim válasza:
szia én a pici születésétől hordom úgy reggelente a nagyot oviba, hogy addig a picire anyu vigyáz. 3 hónapos most. A kutya nem kérdezte hol van addig a picim, mi is voltunk nemrég több ovis programon, egyre elvittük de neki csak nyűg volt, viszont a nagynak fontosak ezek az alkalmak. Azzal teszel jót neki, ha hagyod otthon, mindenki meg foglalkozzon a maga dolgával.
2011. dec. 18. 18:40
8/15 anonim válasza:
Menj el, a pici jó helyen lesz a nagymamánál, a kisfiadnak viszont szerintem nagyon rosszul esne ha látná, hogy mindenkinek ott van az édesanyja csak neki nincs.
Nekem megszakadna a szívem ha nem mennék el...
A bölcsibe meg másoknak semmi köze ahhoz, hogy kire hagyod a gyermekeidet. Ha megszólnak akkor mondd azt, hogy jobbnak láttad ha otthon marad a pici a nagyival mert még nem nagyon szeretnéd közösségbe vinni, viszont a kisfiadnak meg az ünnepségen van szüksége rád!
2011. dec. 18. 18:42
9/15 anonim válasza:
Hát a 3 évest nagyobb trauma érné, ha épp az ő anyukája nem lenne ott az ünnepen, mint a 4 hetest, aki még nagyon fel se fogja, hogy épp a mama eteti meg...
2011. dec. 18. 18:43
10/15 anonim válasza:
én is elmennék a nagyéra, ha másképp nem tudnám megoldani akkor magamra kötném vagy a mózesbe vinném, de ha lehet otthon hagynám, de mindenképpen ott a helyed a nagy müsorán.
a nagy még több figyelmet kér most, és mi lehetne neki rosszabb mint hogy az ö anyja nincs ott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!