Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elmennétek kismamaként temetés...

Elmennétek kismamaként temetésre? A többi lent

Figyelt kérdés

27 hkm vagyok! Az egyik ismerősöm fiatalon(28) elhunyt! Elmennétek a temetésre?Anya nem támogatja az ötletet, hogy kismamaként temetésre járjak, sajnos sokat elhunynak az ismerősök, rokonok között!

Ma megszólt egy ismerős, mert mondtam, hogy nem valószínű, hogy elmegyek, mert anya nem támogatja!

Nem élek anyukámmal, így nem az van, amit ő mond, 24 éves vagyok, de nem tudom milyen hatással lenne rám!

Ti elmennétek?

2012. ápr. 5. 20:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nekem 2 ismerősöm halt meg sajnos, amikor terhes voltam. Egy 28 éves ex-kolléganő, barátnőnek talán nem mondanám, de nagyon kedveltem. Illetve egy idősebb ugyancsak munktárs férfi. A lány temetésére elmentem, egyrészt mert közelebb állt hozzám, másrészt autóval el tudtam menni, viszont a férfi kollégájáéra nem, mert az nagyon messze volt és akkor volt a legnagyobb hideg, hóesés, stb. De ha nagyon közeli, pl. családtag lett volna az elhunyt, akkor természetesen elmegyek.
2012. ápr. 5. 21:46
 22/24 anonim ***** válasza:
Már terhes voltam mikor drága Mamámról kiderült, hogy rákos...:( Amíg tudtam, én ápolgattam, hogy ne kelljen ápoló. Sajnos gyorsan el is vitte, és kismamaként a temetését is végig kellett csinálni:( Féltettek, de erősnek kellett lenni, és eszembe se volt, hogy nem búcsúztatom el. Egy volt tanárnőm temetésén is voltam a 8. hónapban. Szerintem el lehet menni így nyugodtan, csak mindig legyen melletted valaki!
2012. ápr. 6. 08:08
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
én félidősen egy kolléganőm anyukájának a temetésén voltam,nem lett semmi bajom,azon kívül,hogy kicsit megviselt.
2012. ápr. 6. 14:11
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

15 hetes kismama vagyok, holnap megyunk temetesre (pot papank halt meg).

Nem is volt kerdes,hogy megyek-e.

2012. ápr. 7. 04:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!