Elmennétek kismamaként temetésre? A többi lent
27 hkm vagyok! Az egyik ismerősöm fiatalon(28) elhunyt! Elmennétek a temetésre?Anya nem támogatja az ötletet, hogy kismamaként temetésre járjak, sajnos sokat elhunynak az ismerősök, rokonok között!
Ma megszólt egy ismerős, mert mondtam, hogy nem valószínű, hogy elmegyek, mert anya nem támogatja!
Nem élek anyukámmal, így nem az van, amit ő mond, 24 éves vagyok, de nem tudom milyen hatással lenne rám!
Ti elmennétek?

Egyrészt nekem sincs kifogásom miért ne lehetne elmenni,nincs benne semmi.
Másrészt én sem biztos elmennék mert olyan kis béna vagyok hogy a sírok közt pofára tudnék esni,botladozok.És félnék nehogy a pocakommal elessek.Ha közeli, lehet a családnak gyázlapot írni.

Én is voltam. A férjem bátyjának az élettársa halt meg, akkor voltam olyan 27-28 hetes kb.
Az út is hosszú volt, autóval 3 óra. De elmentem, mert úgy éreztem, el kell mennem. Nem volt semmi gond, jól bírtam az utat is.

Részvétem, szomorú dolog ez. :(
Én is elmennék. Semmi bajod nem lesz, hacsak nem vagy veszélyeztetett terhes.

Nem vagyok veszélyeztetett kismama! Nem is olyan közeli ismerős, inkább az a szia-szia, hogy vagy!
Nem tudok ilyen babonáról, anya sem indokolta véleményét, első unokája lesz, első gyermeke vagyok, lehet csak nem szeretné, ha érzelmileg meghatna a dolog! Ebben mondjuk megértem, elég érzékeny típus vagyok anélkül is, most meg pláne! Még van egy hét a temetésig, a ruha nem probléma, fekete ruhám van, így az ilyesféle dolgok, nem tartanának vissza! Csak maga a tény, hogy temetés, egy fiatal férfi...
Köszönöm mindenkinek!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!