Hányszor viszitek egy héten a babát közelben lakó
nagyszülőkhöz?
Figyelt kérdés
Nálunk néhány utcányira laknak.
2012. aug. 1. 17:23
1/10 anonim válasza:
az enyémek már nem babák(2 é 3 évesek)de majdnem minden nap ott vannak 1-2 órát .Vagy azért mert intézni valóm van vagy mert a gyerekek szeretnének menni.Nincs másik nagyszülőnk sem más pesztránk ezt szokták meg és már ha egy nap kimarad akkor hiányolják.Egyébként ők nem az én szüleim.
2012. aug. 1. 17:26
2/10 anonim válasza:
Anyósomékhoz napi szinten, mert pár utcányira laknak tőlünk, meg a gyerek is szeret náluk lenni. Az én szüleimhez meg hetente megyünk, vagy 2 hetente.
2012. aug. 1. 17:32
3/10 A kérdező kommentje:
4 hónapos kisfiamat engedjem egy héten 3-szor a nagyiékhoz? Nem igazán bírom az anyósomat én csak heti 1-szer megyek. 1-2-szer a férjem egyedül vinné. Szeretik, jól bánnak vele, de mégsem olyan mosolygós, mint itthon. Érzi, hogy idegen helyen van.
2012. aug. 1. 17:38
4/10 anonim válasza:
Engedd, addig is van időd magadra, vagy amit a baba mellett nem tudsz megcsinálni.
Na meg had szokja őket, hogy ha este elszeretnétek menni valamerre a férjeddel, el legyen a Mamiékkal!
Más mindent megadna ezért a lehetőségért:)))
2012. aug. 1. 18:25
5/10 anonim válasza:
Nem engedtem volna ennyi idősen, nem anyós miatt, hanem mert 4 hónaposan szerintem az anyja mellett a helye egy babának.
A fiam kb 1 éves volt, mikor az apukával kettesben is elmentek ide-oda, a lányommal már valamivel más a helyzet, hiszen neki alkalmazkodnia kellett a nagyhoz, ő most 8 hónapos, pont a hétvégén mentek apával anyóshoz.
2012. aug. 1. 18:30
6/10 anonim válasza:
2 házzal odébb lakik apukám, ha úgy van, akkor minden nap átmegyünk. Persze attól függ, milyen szakban dolgozik, meg nekünk van-e programunk? De általában ha csak 5-10 percre is, de átmegyünk azért.
2012. aug. 1. 21:33
7/10 anonim válasza:
4 hónaposan én sem engedném még, mondjuk az enyém már 3 éves. Én sem bírom anyósomat, de a lányom szereti őket.El kell hogy engedjem. Meg vannak háziállataik, és azokat is szereti a lányom.
3. voltam
2012. aug. 2. 06:03
8/10 anonim válasza:
Bocs, 2. voltam, nem 3.
2012. aug. 2. 06:04
9/10 anonim válasza:
Hetente kétszer! Még elég kicsi is, 3 hetes, de anya már most felszoktatta és itthon nagyon nehéz vele!
2012. aug. 2. 09:22
10/10 anonim válasza:
Utolsó, ha 3 hetes a babád, akkor nyugodtan hidd el, hogy nem anyád miatt nehéz vele otthon!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!