2-3 gyerekes anyukák! Nem érzitek úgy hogy tágabbak lettetek?
Figyelt kérdés
Nekem két manóm van,és én úgy érzem:(2012. júl. 31. 22:48
1/7 anonim válasza:
nekem 3gyerekem van,es abbol csak egyet hoztam csaszarral vilagra,sajnos en is tagabbnak erzem magam:(Mar nem olyan elvezetes a szex,csak az elejen jo,utana mar nem:(
2/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem vagyok egyedül vele!De nagyon rossz érzés,mert a párom meg azt hiszi,hogy megcsalom,azért nem jó.:(
2012. júl. 31. 23:24
3/7 anonim válasza:
én is szenvedtem emiatt, aztán elkezdtem intimtornázni. nekem segített!
4/7 A kérdező kommentje:
én egyszer próbáltam,és megsem bírtam mozdítani!
2012. aug. 1. 00:21
5/7 anonim válasza:
nyilván nem egy alkalomtól kell csodát várni :)
6/7 A kérdező kommentje:
Félreértettél!Egyszer megpróbáltam ott lent tornáztatni(könyvből)és nem tudtam megmozdítani sem.Na mindegy,hagyjuk!!!!!!!!
2012. aug. 2. 17:49
7/7 anonim válasza:
szia elso vagyok:)a paromat egyszeruen nem erzem,foleg,ha sokaig csinaljuk,igy szenvedes csak az egesz...mondjuk en megtudom mozditani a huvelyizomzatomat.de a te problemad sajna az en problemam is:((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!