Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti is szoktatok...

Anyukák! Ti is szoktatok ilyen megjegyzéseket tennivalakire, csak hogy bántsátok? Vagy kaptatok már ilyen megjegyzést?

Figyelt kérdés
Ma nagyon felhúztam magam. Tesóméktól megkaptuk a Stokke babakocsijukat, így nekem nem kellett kocsira költenem. Ma tologattam a kislányomat a parkban, és 3 anyuka állt és beszélgetett. Elmentem mellettük, odaköszöntem nekik, figyelemre sem méltattak, de 2 másodperc múlva már hallom, hogy elég durva megjegyzéseket tettek rám és a babakocsira, és lehülyéztek hogy ennyi pénzt minek ilyenre pazarolni stb. Visszaszóltam nekik szépen, halkan, hogy "ezt hallottam" erre azt mondja az egyik, hogy tudja, ezért mondta... Sajnos valószínűleg fogok még velük találkozni.. Ti hogyan kezelnétek ezt?
2012. júl. 28. 20:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is elég drága babakocsim van! Én is hallottam már megjegyzést, de nem foglalkozom vele!

Főleg egy olyan ismerőstől kapom, aki már előtte is megszólt,hogy miért nem szültem hamarabb! Mondtam,hogy már mert nem lett volna GYED-em! Erre ő, hogy hát ő is csak a GYES-re szüli a 4.-et!

Na az ő véleménye meg kifejezetten nem érdekel!

2012. júl. 28. 22:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Rosszindulatú banyák, teli negatív energiával. Én az ilyen emberekkel kapcsolatba, semmilyenbe sem akarok kerülni.

Te is kerüld el őket nagy ívben, maradj meg az udvarias köszönés szintjén, és kész. Meg sem érdemlik, hogy bármilyen rossz érzésed legyen miattuk...

2012. júl. 28. 22:15
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
nem tudtam milyen ez a kocsi,de megnéztem a neten és nekem nagyon bejön:) Tiszta vagány,még ha nem is használja sokáig,lehet beszerzek egyet használtan.
2012. júl. 28. 22:52
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kár, hogy a környékünkön nem olyan jófej anyukák vannak, mint Ti :)
2012. júl. 28. 23:05
 15/19 ava87 ***** válasza:
100%

Én a Stokkés anyukákat mindig úgy néztem meg, mint azokat, akik valami menő cabrioval járnak, egyáltalán nem úgy, hogy "rohadjon meg, ha ilyenje van", hanem olyan "hűűűbáázzz nekem is kéne ilyen" jelleggel. Múltkor is láttam egyet, mondtam is a gyereknek, hogy "fiam, ha nyerek a lottón, veszek egy ilyet, nem érdekel, hogy már öt éves vagy, de beleülsz és kész" :D

Mondjuk sokan mondják, hogy kicsit túl van izélve ez a Stokke, de így ránézésre nekem a legjobb babakocsinak tűnik, amit valaha kitaláltak.

Egyébként az nem lehet, hogy ezek az anyukák valamiért már alapból nem kedveltek, és a babakocsi csak ürügy volt arra, hogy leszóljanak/beszóljanak? Vagy én nem tudom, mennyire ismertétek egymást korábbról, de én biztos nagyon meglepődnék, ha valaki ilyen megjegyzéseket tenne, ez szerintem utoljára általánosban volt divat, de akkor is csak alsóban.

2012. júl. 28. 23:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem ismertem őket, még csak most költöztünk ide. Ezért is bánt kicsit jobban a dolog, mint kéne. Gondoltam, egy kertvárosi részen több anyukával találkozom, mint a belvárosban, és talán lesz, akivel válthatok is néhány szót. A barátnőimnek még nincs babájuk, nem is tervezik. Így reméltem hogy találok valakit akinek hasonló korú babája van és jófej és lehet vele babás
2012. júl. 29. 08:15
 17/19 A kérdező kommentje:
Elküldte véletlen. Szóval babás dolgokról beszélgetni :)
2012. júl. 29. 08:16
 18/19 anonim ***** válasza:
70%

Nem szoktam ilyenre megjegyzest tenni, sot, masra sem. Nem tudom, engem nem raz meg, ha valakinek draga babakocsija van, akkor sem zavart, amikor nem tudtak volna annyit kiadni, azota sem erdekel, amiota mi is konnyen meg tudjuk venni.

Max ha olyat latok, hogy pl telen zokni es sapka nelkul tolnak babat, akkor megvan a velemenyem, de meg akkor sem szolok be senkinek.

Viszont nekunk is draga babakocsink van, de olyan fajta, ami Magyarorszagon nem elterjedt, alig kapni.

Megnezik, sokan megkerdezik, hogy milyen, hol vettem, jatszoteren meg is tologatjak kiprobalas miatt, de beszolast meg nem kaptam.

2012. júl. 29. 08:42
 19/19 anonim ***** válasza:

Hú de bunkók lehettek, akik beszóltak! Hát rajtunk nincs mit irigyelni, igaz nincs rossz babakocsink de nem hinném, hogy valaki is különösebben irigyelné de nekem is nagyon rosszul esne, ha beszólnának ilyesmi miatt.

Velük nyilván nem leszel már jóban, gondolom nincs szükséged ilyen primitív emberek barátságára, de biztos hogy nem csak ez a 3 anyuka lakik arra a gyerekével, majd megismersz normálisakat is!

2012. júl. 29. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!