Anyukák! Ti is szoktatok ilyen megjegyzéseket tennivalakire, csak hogy bántsátok? Vagy kaptatok már ilyen megjegyzést?
Elkerülném őket, primitív hozzáállás. ;)
Én meg megbántam, hogy nem márkásat vettem, a kistesónak tuti Stokke-szintű lesz.
Csatlakozom az elsőhöz.Egyértelműen az irigység beszél belőlük,mivel sokan nem tehetik meg,hogy igen is egy minőségi babakocsit vegyenek.Aztán jönnek az ilyen jellegű megjegyzésekkel,közben meg majd meg eszi őket a fene.Az biztos.
Én a helyedben igen is büszke lennék arra,hogy olyan kocsitok van.És ha összefutnál azokkal a végtelenül "kedves" anyukákkal,szerintem szóra se méltasd őket;nem hogy esetleg elmeséld,hogy kaptátok.Amúgy senkinek semmi köze ahhoz,hogy ki mire mennyit áldoz.Ez magánügy.
Én is kerülném őket és tuti nem köszönnék rájuk legközelebb.
Abba gondolj bele, hogy aki beszól mindenkinek, akár egy vadidegennek is, annak milyen élete lehet már...ha ez a legnagyobb boldogsága, akkor te még szerencsés is vagy, hogy nem vagy ilyen.
Amúgy meg ha nagyon idegel a dolog, szólj vissza valamit, amitől vagy leesik az álla és legalább tovább fortyoghat a saját levében, vagy rájön arra, hogy hülye volt (bár ezt nem hiszem, de te legalább nevethetsz rajta egyet):
"Igen, Stokke babakocsit vettem, otthon még három is van belőle más-más színekben, hogy tudjam váltogatni a gyerek ruhájához illően."
:)
Én is irigykedem a Stokkéra :)) Az egyetlen kocsi amihez nem kéne görnyednem:))
De hogy ilyen primitív legyen valaki hogy ezt ki is fejezze pláne így hogy halljad is...hát ez nagyon gáz.
Egyébként igen, az anyukák ilyenek sokszor, 2en összeállva kibeszélnek egy 3.at , aztán másnap másik kettővel azt akivel tegnap még jópofiztak:)
Már megszoktam, sokaknak lételeme a pletyka. Mondjuk nem a stokke miatt szólnak be hanem bármi más miatt...
Ne is foglalkozz velük. (Mondjuk erről a babakocsiról én sem vagyok nagy véleménnyel, aki ismerősömnek volt pár hónap után lecserélte - De mindenki olyat használ, vesz, amilyet akar tud. Hiszen mindenkinek más az igénye a babakocsival kapcsolatban)
Kerüld el őket, biztos vannak normális anyukák is a környéketeken :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!