Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, miért vagytok álszentek?

Anyukák, miért vagytok álszentek?

Figyelt kérdés

Aggasztó az, hogy ha van egy "kibeszélős" kérdés, akkor a kérdező kapja az ívet, hogy mekkora s.fej, hogy mást kibeszél.

Én nem gondolom, hogy itt a GYK-n ennyi fair, csak magával törődő anyuka, nő van. Az életet is inkább az jellemzi, hogy egymást kibeszélik az emberek, akkor az anonim GYK-n miért lenne másképp?

És érdekes dolog az is, hogy sokkal többen rákattintanak egy olyan kérdésre, ami már a címalapján pletyi szagú...

(félreértés ne essék, sosem tettem fel ilyen kérdést, sőt, még válaszolni sem válaszolok ilyenre, de nem is álszenteskedem, hogy milyen csúnya dolog...)

2012. júl. 21. 15:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok de az a szánalmas hogy egymást oltjátok! Elég nevetséges! Tudjátok okos enged...........
2012. júl. 23. 12:40
 22/22 A kérdező kommentje:

Kedves álszent emberek!

Ezzel a kis "levelezéssel" a következtetést levontam.

Aki nem álszenteskedik, az normálisan válaszol, aki igen, az kikezdi a kérdezőt, és ha a kérdező megvédi magát, akkor tovább "szánalmaskodik".

Lényeg, hogy igazam lett, és itt a GYK-n is sok pletyis nőszemély, csak valamiért úgy érzitek, le kell oltani a kérdezőket, akik pletyis kérdést tesznek fel.

Undorító, de hát miért lenne jobb a helyzet itt fent nemdebár?

Kedves nyelvtantanár, lehet javítani a hibáimat, ha már érdemben nem tudsz hozzászólni.

De azt már nem várom meg.

Megyek, teszek fel másik kérdést:-)

Sziasztok!

2012. júl. 23. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!