Csinos anyukák! Ti örültök hogy van babátok és szépek is vagytok vagy Ti is ugyan úgy vágytok újabb gyerekre?
Van bennetek félelem hogy a következő gyerek után hogy fogtok majd kinézni?
(azért valljuk be a terhesség, szoptatás igénybe veszi a szervezetet)....
Inkább volt bennem félelem. Pont ma írtam le itt, hogy fiatalon testképzavarral küzdöttem, később inzulinrezisztens lettem - sokat küzdöttem azért, hogy jó alakom legyen. Féltem, hogy a terhesség után nagyon rosszul fogok kinézni. Hála Istennek nem híztam semmit, sőt, most, 2 hónapos babával jobban érzem magam a bőrömben mint valaha. Az anyaság hozott valami pluszt belém, a férjemmel pedig jobb a kapcsolatunk mint valaha - hatalmas csoda a lányunk, ez látszik rajtam és a házasságunkon is. Tehát nem csak egy szülés utáni remek formát nyertem, hanem úgy érzem, hogy egészen más a kisugárzásom is azóta, és azt hiszem, hogy ez megszépít.
Ha még egy baba lenne, ez megduplázódna. ;))))))))
Más dolog miatt félek egy következő terhességtől, de majd meglátjuk, azt igyekszem legyőzni.
mi lenne az a félelem??
amúgy köszi a válaszod :)
Nekem nem volt időm ilyeneken agyalni, mert a második baba úgy jött, hogy nem is vártuk :).
Még mielőtt elkeseredtem volna azon, hogy voltam már szebb is, ránéztem a bébikre, hogy ők milyen kis szépségek, és ez kárpótolt azért, hogy nem azt láttam a tükörben, amit szerettem volna.
Szerintem ha nem temeti el magát az ember, akkor lehet nagyon szép több gyerek után is. A kor előrehaladtával már annak sem olyan ropogós a húsa, akinek nincs gyereke... és az is igaz, hogy a szépség jelentős része sokkal inkább fakad belülről is. Nekem egy modell alkatú nő savanyú arccal és életunt szemekkel nem lesz szebb egy harmóniát és jókedvet árasztó esetleg kicsit dagibb anyukánál.
Elso baba utan nagyon lefogytam, 52 kilosra. Imadtam szuk farikba jarni!!!
Most terhes vagyok a masodik babaval, meg csak 21 hetes, de mar feljott 10 kilo, ami latszik a combomon es a fenekemen. Es hol van meg a vege.....
Remelem nem leszek nagyon gaz a masoik baba utan.
Én egy jó ellenpélda vagyok:)) nem voltam kifejezetten csinos első babám előtt se utána se, úgy értem hogy volt rajtam súlyfelesleg.
Így annyira nem is aggodalmaskodtam a terhességek alatt-után:)
Viszont a harmadik babám szoptatása után keményen nekiláttam most vagy soha alapon:)) 30 éves vagyok és jobban nézek ki mint valaha, fogytam 16 kilót, mindennap sportolok. A hasam nem olyan szép mint volt és a mellemre is ráférne egy kis plasztika, de az így is úgy is ráfért volna babák nélkül is.
3 kicsi gyerekkel jobban nézek ki mint valaha. Így magamon is azt látom, hogy semmi se lehetetlen. Szóval a baba után is vissza lehet nyerni az alakot. A megereszkedés meg előbb utóbb amúgy is bekövetkezik azon meg nem segít igazából, csak a műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!