Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, miért vagytok álszentek?

Anyukák, miért vagytok álszentek?

Figyelt kérdés

Aggasztó az, hogy ha van egy "kibeszélős" kérdés, akkor a kérdező kapja az ívet, hogy mekkora s.fej, hogy mást kibeszél.

Én nem gondolom, hogy itt a GYK-n ennyi fair, csak magával törődő anyuka, nő van. Az életet is inkább az jellemzi, hogy egymást kibeszélik az emberek, akkor az anonim GYK-n miért lenne másképp?

És érdekes dolog az is, hogy sokkal többen rákattintanak egy olyan kérdésre, ami már a címalapján pletyi szagú...

(félreértés ne essék, sosem tettem fel ilyen kérdést, sőt, még válaszolni sem válaszolok ilyenre, de nem is álszenteskedem, hogy milyen csúnya dolog...)

2012. júl. 21. 15:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ja igen, legyen ez a legjobb szórakozásod az életben!

Minden jót kívánok!

A kérdező!

2012. júl. 21. 23:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én volnék a 4. válaszoló.

Nem szeretnék belefolyni a vitába, mert átlátom mindkettőtök álláspontját. Mégis, mindkét félhez szólnék pár szót.

Kedves Kérdező: az 5. válaszoló nem kérdőjelezi meg, hogy azelőtt nem tettél még fel hasonló kérdést, sem azt, hogy joggal ítéled el azokat, akik csámcsognak más olyan jellegű kérdésein, amik talán kissé pletykajellegűek lehetnek. Ellenben azt Neked is észre kell venned, hogy már maga az alapkérdésed is ("Anyukák, miért vagytok álszentek?") határozottan uszító jellegű, és ezért nem tart Téged különbnek az általad burkoltan becsmérelt egyénektől. Nem bántásnak szántam, csak talán így világosabb. :)

És Kedves 5.! A Kérdező azért nem tartja jogosnak a "támadásodat", mert nem szándékozott senkit kibeszélni a kérdés feltételével (habár eléggé sikerült úgy fogalmazni :)). Mindössze érdekelte, hogy egyes anyák miért pattognak, ha meglátnak egy mások véleményére irányuló kérdést, ami nem konkrétan a csecsemőkkel/gyerekekkel kapcsolatos, hanem más anyukák (talán kissé bizarr) szokásairól.

Remélem nem tűntem túl tudálékosnak. :D Csak nem szeretem, ha ilyeneket vitáznak az emberek. :)

2012. júl. 22. 00:08
 13/22 A kérdező kommentje:

"hogy joggal ítéled el azokat, akik csámcsognak más olyan jellegű kérdésein, amik talán kissé pletykajellegűek lehetnek."

TI tényleg nem tudtok olvasni?

NEM ÍTÉLEM EL A PLETYKA JELLEGŰ KÉRDÉSEKET! NEKEM AZ NEM TETSZIK, HOGY EGYES VÁLASZOLÓK MIÉRT CSINÁLNAK ÚGY, MINTHA SOHA ÉLETÜKBEN NEM PLETYKÁLKODTAK VOLNA? HA ILYEN PLETYKA JELLEGŰ KÉRDÉS VAN, AKKOR NEM ELKÜLDENI KELL A P.CSÁBA A KÉRDEZŐT, HOGY NE VÁJKÁLJON MÁS ÉLETÉBEN, HANEM HA VAN ÉSZREVÉTELE, ÍRJA MEG ÉS PUNKTUM.

Most, hogy nagybetűkkel írtam, érthető?

Igen, uszító a kérdésem, ezt sosem tagadtam, mert már egyszerűen hányingerem van attól, hogy másokat kioktatnak egyesek, amikor valszeg ők is ugyanúgy kibeszélnek más embereket.

Na, befejeztem, mert elfáradtam abba, hogy magyarázzam azt, ami szerintem már elsőre is érthető!

További szép hétvégét kívánok.

2012. júl. 22. 14:17
 14/22 anonim ***** válasza:

Tegnapi kommented így kezdődik: "Na, még egyszer utoljára,..." - nem tudtad megállni, hogy bele ne köss valakibe még ezek után sem? Megint saját magadnak mondtál ellent!:D Merthogy ma írtál egy utolsó utánit is.:D Ha esetleg elfelejtetted volna, hogy tegnap mit írtál, olvasd vissza kérlek!

Mai kommented: "Igen, uszító a kérdésem, ezt sosem tagadtam, mert már egyszerűen hányingerem van attól, hogy másokat kioktatnak egyesek " - még mindig azt mondom, hogy érdekes végignézni ahogy az emberek eljutnak odáig (fél nap alatt), hogy magukból kikelve ordítozzanak ( csupa nagybetű a neten kiabálást jelent), és beismerik azt, hogy szándékosan uszító jellegű kérdést tesznek fel, ezzel provokálva másokat.

Egy baj van ezzel, csak és kizárólag egyedül Te húztad fel magad annyira, hogy némi trágárkodás mellett kiabálva próbálsz másokat meggyőzni olyan dolgok ellenkezőjéről, amik feketén fehéren le vannak írva.

Na, lesz még utolsó utáni utáni hozzászólásod is? Kíváncsian várom, hova tudsz még fejlődni!:D

Pont erről beszéltem az elején, és lám lám, most is beigazolódott ugyanaz....

(ha nem derült volna ki, az 5-ös vagyok)

2012. júl. 22. 14:49
 15/22 A kérdező kommentje:

Én húztam fel?

Te normális vagy???

A nagybetűk azért voltak, mert arra gondoltam, hátha azokat a betűket át tudjátok formázni icuripici agyatokban értelmes mondatokká, és megértitek mit írtam.

Nyilván meg is értetted és rájöttél, hogy rosszul értelmezted a kérdésemben leírtakat, ezért most handabandázol összevissza.

Nem értem, milyen fejlődésről beszélsz?

Egyszerűen csak leírtam valamit, amit kétszer kicsit máshogy kellett őjra leírnom, hogy a magadfajta egyszerű ember is megértse.

Ebben max annyi a a fejlődés, hogy végre megvilágosultál:-))))

De most már hagyj békén lécci, unlak, a kérdésemet meg törlöm, a lényeget megtudtam, amit akartam.

Szia.

2012. júl. 22. 15:57
 16/22 anonim ***** válasza:
:DDDD
2012. júl. 22. 16:15
 17/22 anonim ***** válasza:

Újra a 4. vagyok.

"A kérdező kommentje:

"hogy joggal ítéled el azokat, akik csámcsognak más olyan jellegű kérdésein, amik talán kissé pletykajellegűek lehetnek."

TI tényleg nem tudtok olvasni?

NEM ÍTÉLEM EL A PLETYKA JELLEGŰ KÉRDÉSEKET! "

Ezek szerint Te nem tudsz olvasni, és azt sem helyesen értelmezted, amit írtam. :D Én pont azt írtam le, amit most Te, csak kicsit összetettebben.

Magyarul: nem a pletykálós kérdésekkel van bajod, hanem azokkal, akik csámcsognak azon, hogy "jaj, másnak nincs jobb dolga, mint pletykálkodni?" Vagyis a számodra "álszent" emberekkel.

Ha így sem értetted, sajnállak. De nem kellene rögtön a másiknak esni, mert ez Téged jellemez.

2012. júl. 22. 18:43
 18/22 A kérdező kommentje:

Szuper, végre felfogtad, miről van szó!

Egy kis időbe beletelt, de azért gratulálok!

2012. júl. 22. 20:23
 19/22 anonim ***** válasza:
51%

Arról volt szó, kérdező, hogy törlöd a kérdést, mert eleged van belőle.

Hogy Te mekkora hazudozó vagy, jézusom!!!! Isten mentsen az ilyen alakoktól a személyes életben, még a neten csak-csak. Nem veszed észre, hogy örökké meghazudtolod önmagad? Szerencse, hogy nem ismerlek!

És kérlek, ne fáraszd magad a válasszal! Most én mondom, hogy köszi, elég volt, kimulattam magam rajtad! Jó kis emberismeret volt :)))

2012. júl. 22. 20:40
 20/22 A kérdező kommentje:

Rájöttem, hogy nem bírom nélkületek, muszáj a primitív, engem PRÓBÁLNI kikezdő hozzászólásotokat elolvasnom. Mert szórakoztat:-)

Tudom, hogy elolvasod, csak már nem fogsz rá válaszolni, mert az olyan "ciki" lenne...

Honnan tudod, hogy nem ismersz??? Sosem tudhatod....:-)

2012. júl. 23. 06:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!