Anyukák, miért vagytok álszentek?
Aggasztó az, hogy ha van egy "kibeszélős" kérdés, akkor a kérdező kapja az ívet, hogy mekkora s.fej, hogy mást kibeszél.
Én nem gondolom, hogy itt a GYK-n ennyi fair, csak magával törődő anyuka, nő van. Az életet is inkább az jellemzi, hogy egymást kibeszélik az emberek, akkor az anonim GYK-n miért lenne másképp?
És érdekes dolog az is, hogy sokkal többen rákattintanak egy olyan kérdésre, ami már a címalapján pletyi szagú...
(félreértés ne essék, sosem tettem fel ilyen kérdést, sőt, még válaszolni sem válaszolok ilyenre, de nem is álszenteskedem, hogy milyen csúnya dolog...)
Szerintem teljesen normális, ha becsúszik egy-két pletyi jellegű kérdés. Elvégre nem tudjuk, hogy kik az illetékes személyek, nem ártunk vele senkinek, nem sértünk meg senkit. Egyszerűen csak mások véleményére kíváncsiak, akik ilyen kérdést tesznek fel.
Noha én még sosem tettem fel hasonlót, mégsem ítélem el azt, aki igen. Viszont hogy a kérdésre is válaszoljak: fogalmam sincs. :D Egész egyszerűen valaki nem nézi jó szemmel, ha nem csak és kizárólag gyerekkel kapcsolatos segítségre szorul az ember.
És az ilyen "álszenteskedők" személye általában egyezik a lepontozókéval. Hát ha nekik ez okoz örömet, csinálják. :) De kissé gyerekes.
Szerinted, ez amit most feltettél, nem egy kibeszélős kérdés? Őszintén!
Te sem arra voltál kíváncsi, hogy pl. ki mikor kezdett hozzátáplálni!
Ugyanolyan vagy, mint a többi "álszent" anyuka! Bocs.
No,valaki álszent volt,és jól lepontozta azokat,akik nem értettek egyet a kérdezővel... Csak nem Te voltál az Kérdező??? :-)
Egy embert pontozok most,az 5-öst!! :-) természetesen felfelé!!
ötöske: szerintem odaírtam, hogy nem vagyok álszent és azt is, hogy még nem kérdeztem és nem válaszoltam ilyen témában.
Nyilván azért háborodtál fel, mert te is egy ilyen ember vagy, mint amilyen a kérdésemben szerepel.
Nem baj, legalább egy ilyen véleményét is olvastam.
Köszi!
Kedves kérdező, az 5-ös vagyok (nem 5-öske). Gondolom sértegetni szerettél volna a megszólítással, hisz ezen az oldalon ez a bevett szokás. Jól kitanultad:)
Ha tetszik, ha nem, azzal, hogy feltetted elmés kérdésedet, beálltál azon kibeszélő, pletykára éhes nők táborába, akiket éppen minősíteni készültél. Elhiszem Neked, hogy eddig még soha nem bonyolódtál semmi efféle konfrontációba, de most csak megtalált a konfliktus éhség!
Sajnálom, hogy bedühödtél a válaszomtól, sőt attól is, hogy vannak akik velem értenek egyet, de engedd meg nekem azt a szórakozást, hogy tovább olvasgassam és kommentáljam az ilyen jellegű kérdésesek (többek között a Tiédet), mert mérhetetlen módon szórakoztatnak. Nagyon érdekes azt látni, hogy emberek bizonyos szituációkban hogy viselkednek, hogyan változik a véleményük percről percre, hogyan próbálják az igazukat védeni.
Te már az első pillanatban ellentmondásba keveredtél önmagaddal, erre próbáltam rávilágítani, erre támadásba lendültél. ...nekem ez érdekes és ismételten mondom, szórakoztató, ne haragudj!
Na, még egyszer utoljára, hátha ezt most értelmezni tudod. Ha nem, akkor bocs, többet nem tudok tenni az érdekedben.
Nem írtam sehol, hogy én mit gondolok az effajta "kibeszélős" kérdésekről. Nekem azokkal a válaszolókkal van a problémám, akik nem válaszolnak hanem leköcsögözik a kérdezőt, mert bele mer szólni más életébe.
Engem egyáltalán nem zavarnak az effajta kérdések, sőt... (érdekel az emberek véleménye, meglátása mások élethelyzeteivel kapcsolatban)
Remélem ez már eléggé szájbarágós volt és végre megértetted, amit a kérdésben írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!