Mit gondoltok tökéletes az életem?
Szia!
Egyet kell értenem az előttem szólókkal, 3 sorból szerinted hogyan lehet megállapítani, hogy tökéletes e valakinek az élete?Meg mindenkinek mást jelent nyilván, valaki, aki nem bírja a gyerekeket elviselni, pl biztos azt mondaná, 3 gyerek??ez csak pokoli szörnyű lehet.
Szerintem, amit te írtál az kb átlag.30-31 éves korukra általában itt tartanak az emberek, de lehet a felszín alatt sötét dolgok húzódnak, a férjed megcsal vagy valami(nem mondom,h így van).
Én 21 éves vok, a párom 22, van saját lakásunk(kinek van 20 évesen már lakása a mai világban??), a párom dolgozik és francia, a gyerekeim 2 nyelven fognak tudni beszélni minimum, anyanyelvi szinten.Már 2 kezemen sem tudom megszámolni hány országban jártam, szeretnek az emberek, élvezem, amit tanulok, az egyetemen népszerű vagyok, sok barátom van.Szerintem tökéletes az életem, de ez alapján Ti szerintem nem tudnátok ezt így megmondani.
Utolsó vagyok.
Most miért kell ilyen stílusban visszaírni?Én nem bántásból írtam,amit írtam.Én akarok felvágni??Nem te tettél fel egy ilyen kérdést, hogy "szerintetek tökéletes az életem"?Akkor ki vág fel szerinted?
Példának írtam,amit írtam, hogy abból, amit te leírtál hogy a búbánatban lehet megállapítani, hogy milyen az életed?
Wow éltél kint fél évet.Én is éltem kint Kanadában, meg Franciaországban.Ja bocsi, most épp felvágok ugye?
És képzeld babát várok, szóval azt hiszem jogom van a születendő gyerekeimről írni, akik igenis 2 nyelven fognak folyékonyan beszélni.
És az is biztos, hogy normális neveket fogok nekik adni, nem ilyen Kevin és társait....
Kedves kérdező.
A 13.35 éppen arra akart rávilágítani, hogy amit írtál, abból semmit nem lehet az életedről mondani, mint ahogy abból sem amit ő írt. Ezért hozta fel példának.
A válaszodból pedig kiderült, hogy még mindíg nem érted, amit itt jópáran el aakartunk magyarázni neked.
Hogy a jó, vagy tökéletes életnek semmi köze azokhoz a dolgokhoz, amiket felsoroltál a kérdésedben.
Ha még mindíg nem érted, akkor azt kell mondanom, hogy nem tökéletes az életed, hanem mind intellektuálisan, mind érzelmileg szegényes.
A 15.55-ös kommentedig elhittem volna, hogy igen, lehet tökéletes. De az az agresszív kirohanás, amivel reagáltál egy hozzászólásra (ami cseppet sem volt dicsekvőbb, mint tiéd, Te leírtad a saját helyzeted, ő pedig az övét), nekem valahogy agyoncsapta az egész eddigi képet. A tökéletességbe nekem benne van egy olyan stílus is, amivel normális hangnemben bezsélget az ember, nemcsak az anyagiakról és a karrierről meg a "megvan a férj és a gyerek, akkor már boldog lehetek, mert elértem mindent" életérzésről szól.
Nem bántásból írtam, csak nekem ez jött le abból a pár sorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!