Mit gondoltok tökéletes az életem?
30 eves vagyok a ferjem 33 eves mernok ket gyerekem van David es Gustavo, heteken, napokon belul megszuletik Eszter es Benjamin, negy gyermekes anyuka leszek. Fordito vagyok.
Na ha te ebbol megmondod, hogy tokeletes-e az eletem, en is megmondom, hogy a tied az-e. Egyebkent ez a kerdes vagy kamu, vagy csak fel akarsz vagni, de hogy mivel, az rejtely.
Azt én honnan tudjam? Irsz mindenről, csak arról nem ami a legfontosabb, hogy boldog vagy-e, hogy a tevékenységed kiégít-e, hogy szeret-e a férjed, hogy jó-e vele a szex, hogy egészségesek-e a gyerekeid, hogy van-e olyan hobbid, amivel kikapcsolódhatsz, hogy szoktál-e jót bulizni a barátaitokkal.....stb.
Amit írtál, ingatlanos, lakberendező, x éves mi a gyerek neve, ezek lényegtelen dolgok.
Én egyedül nevelem a gyerekeimet,el kell költöznöm onnan ahol lakom(egyenlőre nincs hová,és miből)igaz van munkám,de részmunkaidőben dolgozok.
Ezek után mindenki azt mondaná én egy megkeseredett nő vagyok pedig nem...Boldog vagyok a gyerekeimmel,a gondjaim ellenére is!
Szia!
Jól hangzik amit írtál...., akár tökéletes is lehet az életed. Ha arra vágytál amid van, és boldoggá tesz, kielégít, akkor tökéletes az életed!
Szerinted tökéletes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!