Általában véve mit gondolnak az emberek egy 16 év körüli kismamáról?
Szia! Én ROSSZUL DÖNTÖTTEM ELVETETTEM. De nagyon megbántam én 17 voltam, de bár vissza csinálhatnám. :(
Nem tudom hány %-a a nőknek akik az első abortusz után meddővé válnak én az lettem, kizártnak tartották hogy valaha terhes leszek. Nagyon sokat sírtam nagyon sokat imádkoztam, szinte könyörögtem, eltelt 7 év most 21 hetes vagyok. És nem gyözök hálásnak lenni, azt nem tudom kinek vagy minek de az tény hogy lemondtak rólam, és itt van a kislányom a pocimban, és még most is nehéz elhinnem. Soha nem tenném meg mégegyszer, ENGEM MÁR MEGTANÍTOTT AZ ÉLET HOGY NE TEGYEM. A te döntésed!
Kérlek,feltettél egy kérdést,majd nullázod a neked nem tetsző válaszokat???Igen,a legtöbb embernek az a véleménye,hogy 16 évesen még ne vállaljon gyereket egy lány,mert még éppen ott virít a tojáshéj a seggén.Inkább tanult volna meg rendesen védekezni.
Őszintén,nem azért ítélem el,mert abortuszra megy vagy sem,hanem,mert nem volt képes vigyázni.Azt sem tudja mi az az élet,milyen az,amikor neki kell kifizetni a számlákat,vagy éppen hó végén is enni valamiből.És akkor gyerekt akar szülni?Persze a szülők,és szeretet...de nem anyádnak kellene szülnöd azt a gyereket hanem magadnak,neked kellene felnevelni.Hiszen te is gyerek vagy még.(Akkor is ha éretteb vagy a korodnál!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!