Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért szeretnék gyereket már...

Miért szeretnék gyereket már 15 évesen?

Figyelt kérdés
Olyan jó érzés lenne,ha terhes lehetnék,és tudnék valakiről gondoskodni,babusgatni.:)és azt vettem észre,h mostanában egyre többet foglalkozom a gyerekekkel,anyasággal,terheséggel.Úgy vágyom egy babára.Fiatal vagyok még?Túl korai lenne?Miért van ez?
2009. júl. 10. 22:42
 1/7 anonim válasza:
100%

Igen, mai társadalmi viszonyok között korai lenne, nem elfogadott, és hát nem vagyok egy nőgyógyász, de gondolom testileg is korai lenne magadba fogadni egy kis jövevényt.

Valószínűleg azért szeretnél mert mivel lány vagy, ígyhát kaptál egy jó adagot az anyai ösztönökből.

"Egy nő két dologért képes mindent megtenni, hogy legyen gyereke, vagy hogy ne legyen."

2009. júl. 10. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Eloszor is kell legyen egy munkahelyed ahol ledolgozod a minimum 6 honapod hogy szules utan kapd a gyes penzt.masodszor kell egy jo ferj, harmadszor szerintem tul fiatal vagy igy inkabb a tanulassal kene foglalkozz.de ez csak az en velemenyem.nem akarlak megbantani csak en igy latom a dolgokat realisnak.minden jot neked legyel okos!!! 9hos kislany anyuja.
2009. júl. 10. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kistesóval tudnád esetleg kompenzálni a dolgot... :-)

Te még ne szülj!

Élvezd, hogy független vagy, és fiatal.

Utána úgyis életed hátralévő részében ott lesznek a kötöttségek, a felelősség, az aggódás... az anyaság.

Menj bulizni, láss világot, tanulj, és éld ki magad.

Utána egy jó darabig nem lesz rá lehetőséged, és szerintem úgy lehet az ember igazán jó anya, ha előtte "kiélte" a függetlenséggel járó jó dolgokat.

Akkor nem nyűg a felelősség, és az a két év otthon a gyerkőccel.

Még bőven ráérsz ekkora "súlyt" a nyakadba venni.

Meg kell az anyaságra érni.

Az anyagi oldalról, és a kapcsolati oldalról nem is beszélve... azt már az előttem író kifejtette.

2009. júl. 10. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Igen, nagyon korai. Lehet, hogy szereteted a gyerekeket, és szívesen foglalkozol velük, de egy saját gyerek napi 24 órás elfoglaltság, nem lehet őket kikapcsolni, ha fárasztóak. Gondolj bele: miből fogtok megélni, hol fogtok lakni, ruházni, etetni, főzni-mosni kell. Egy gyerek óriási felelősség. Ne haragudj, de nem hiszem, hogy 15 évesen ezt pontosan fel tudod mérni.
2009. júl. 10. 23:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az érzésed természetes, sokan vannak így vele. De ilyen korban már azt is be kell tudni látni, hogy hiába szeretnénk valamit, még nem jött el az ideje. Gyereket akkor szüljön az ember, amikor el is képes tartani, mert nem a szüleink feladata eltartani az unokát. Ezen kívül neked még rengeteg olyan dolog lesz az életedben, amiket meg kell tapasztalnod - gyerek nélkül -, hogy majd kiegyensúlyozott felnőtt legyen belőled.
2009. júl. 10. 23:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyanyáink korában ez volt a természetes!Sajnos manapság már nem "divat".Kiélik magukat a fiatalok és ha nem vigyáznak késöbb isszák meg a levét.Akár meddőség is lehet a vége!!!Szóval vigyázz magadra tanulj sokat,és próbálj bébiszitterkedni hátha kicsit segit.Legalább gyakorlatod is lesz.
2009. júl. 11. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szeretem a gyerekeket, én is hasonlóan hozzád, már igen korán vágyódtam ezekre. Sokat gondoltam rá és már vártam is, hogy végre eljöjjön az, akiben bízom annyire, és szeretem annyira, hogy családunk lehessen. Megtalálta, összeházasodtunk és 24!!! évesen szültem meg a kisfiam! Dolgoztam előtte és azért szerettem volna kicsit biztosabb lenni abban, hogy jó férfi mellett állapodtam meg. Persze ebben soha sem lehetsz 100%-ig biztos! :)

Tanulj, tombold ki magad, élj egy kicsit és amikor már tényleg elérkezett az idő és elsősorban egy megfelelő férfi, akkor már bele lehet vágni! Addig maradjon csak 'álom'! :)

2009. júl. 12. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!