Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kit ajánlotok fali dekoráció...

Kit ajánlotok fali dekoráció festéséhez?

Figyelt kérdés
Szeretnénk a gyerekszobába valami helyes mesefigurát a falra. Akinek készült ilyen kép, kit ajánl? Esetleg tudna mutatni képet is?
2012. júl. 7. 19:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Még ugyan nekünk nincs, ismerős készíti majd gipszkartonra.

De ajánlom a falmatricát, pl. itt rengeteg van:

[link]

2012. júl. 7. 19:52
 2/13 anonim válasza:

Szia!

Nekem volt egy munkatársam, aki másodállásban ilyenekkel foglalkozik (nagyon szépen rajzol meg fest, igazán tehetséges).

Nem tudom Neked megmondani hogy milyen árban dolgozik, de rendes, jószívű, kedves elvált anyuka :)

[link]

Itt tudod Vele felvenni a kapcsolatot. (telefonszámát én sem tudom)

Remélem segítettem! :)

2012. júl. 7. 19:54
 3/13 anonim ***** válasza:
63%

Nem tudom merre laksz, de nekem is van egy nagyon kedves ismerősöm, ha gondolod, ő Sófok mellett lakik.

[link]

Nagyon aranyos kedves lány.

2012. júl. 7. 20:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Jah, most nézem nem publikusak a képei :S :-( Pedig gyönyörűek a rajzaim mappában is, és a fali munkáim mappában található képei is.. De ha érdekel komolyabban, akkor szólok neki, hogy ossza meg nyilvánosra az albumot..
2012. júl. 7. 20:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja de bocsi a Fali munkáim mappa az publikus :-))
2012. júl. 7. 20:05
 6/13 anonim ***** válasza:
46%

Bojtor Verát:

[link]

2012. júl. 7. 21:23
 7/13 Emmami ***** válasza:
100%

Szia!

Én ezeket festettem:

[link]

[link]

Hozzáteszem nem ez a szakmám és soha azelőtt nem csináltam ilyet. Ha esetleg a második kép tetszik, akkor írj nekem privát üzenetet és odaadom szívesen a "segédeszközt, amivel készítettem, magam csak azért nem ajánlom, mert a 30. héten járok és mint látod a képen, az én kiskutyáimnak sem festettem meg még a pöttyeit, de igyekszem befejezni, mire megérkezik a kutyusok gazdija. :)

És még két kép, hogy tudd a méretet mihez viszonyítani:

[link]

[link]

2012. júl. 8. 00:25
 8/13 Emmami ***** válasza:

Elnézést véletlenül az egyik képet duplán tettem fel, ehelyett:

[link]

Ezt viszont szabad kézzel készítettem. :)

2012. júl. 8. 00:29
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket! A Facebooknak nem vagyok tagja, de majd megoldom, hogy meg tudja, nézni a két hölgy munkáját.

Emmami, nagyon ügyes vagy! Nekem van már két gyermekem )1 és 3 évesek), szóval nem nagyon van időm festeni, mert annyira nem vagyok ügyes, hogy pár nap alatt kész legyek vele. Biztos vagyok benne, hogy Emmának nagyon fog tetszeni a szobája! Boldog babavárást!

Ha vannak még tippek, várom!

2012. júl. 8. 08:00
 10/13 Emmami ***** válasza:
Köszönöm! Hát remélem, hogy tetszeni fog. Ha esetleg mégsem, pár évig még nem fog reklamálni. :)
2012. júl. 9. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!