Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adnátok karácsonyi dekoráció...

Adnátok karácsonyi dekoráció ötleteket?

Figyelt kérdés

Hogy miből mit készítetek...pl ajtóra, ablakra...hol veszitek meg és mennyibe kerül?

Minden féle ötlet érdekel...szeretnék nagyon szép díszeket készíteni hogy igazán hangulatos legyen a lakás.

Köszi az ötleteket!!!

2010. nov. 22. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
Ennek a kérdésnek mi köze a gyerekvállalás témakörhöz?
2010. nov. 22. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Csinálj mézeskalácsokat. Az mindenhova jól mutat.
2010. nov. 22. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
No meg adventi koszorút és adventi naptárt (kis négyzetes anyagokból batyucskák, csokival tömve).
2010. nov. 22. 16:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a KIK-ben, meg Euros boltban szoktam venni ablakra felakasztható díszeket, hópehely, karácsonyfa ilyesmi!

De ablakra nagyon jó szerintem a papirból kivágott hópehely is.

Az ajtódiszt, adventi koszorút én csinálom. Az alapját megveszem, és veszek hozzá díszeket, szárított narancs, de az otthon is ekészíthető, fahéjrúd, masnik minden ami a karácsonyhoz kell. Kell egy ragasztópisztoly és már dekorálhatsz is!

De ha beírod keresőbe hogy karácsonyi dekoráció, nagyon sokat idob, én rengeteg ötletet onnan szedtem tavaly!

Sok sikert!

2010. nov. 22. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig én:

Csinálhatsz papírmaséból hóembert is. És hajtogathatsz kis csomagokat dísznek.

2010. nov. 22. 16:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát annyi hogy főként olyanokat várok amik a kisgyerekeknek is nagyon tetszenek és inkább ilyen gyermek dekoráció hisz a kislányomnak készülne....mikulásfej, hóember....ugyanis első karácsonyunk így 3-asban....ennyi köze van hozzá....
2010. nov. 22. 16:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
2010. nov. 22. 16:21
 8/8 Mód Klaudia válasza:
vannak honlapok ahol ilyesmik vannak.De rengeteg ám
2011. dec. 10. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!