Olcsó karácsonyi ajándék nagyszülőknek? Ötleteket várok!
A só-liszt gyurmát, fényképet már tavaly kaptak a nagyik. 15 hónapos a kislányom. Szeretnék vlamit vele csinálni, esetleg róla, ami nem drága.
Köszönöm!
Auchanban 1500ft hógömb a pici fényképével.
Szerintem a fényképet soha nme lehet megunni, vagy esetleg saját fotós naptár
Mi is minden évben fényképes ajándékot adunk, mindig nagyon örülnek neki, sőt, már elvárják! :)
Lehet variálni a témát: scrapbook album/fotoköny, fényképes hűtőmágnes, naptár, hógömb, ha használnak számítógépet: egérpad.
Tavaly anyukámnak lézergravírozott medált csináltattam, de 3 hét alatt lekopott róla az aranyozás és befeketedett az egész. Gondolom ócska céggel dolgoztattam, pedig soküzletes lánc (plázákban), csilivili szórólapokkal, webáruházzal, és azért nem is volt annyir olcsó mulatság.
De egy ismerősömnek van hasonló medálja, igaz, azt színaranyba gravírozták, 5 számjegyes áron, szóval ez nem az az olcsó ajándék, amit most keresel, de későbbre ötletnek jó.
15 hónapos gyerek nem nagyon fog még segédkezni, erre ne nagyon számíts. Esetleg csinálhatsz talp és tenyér lenyomatot róla.
Baba fotós bögre, naptár.
Mi a dédiéknek egy nagy fotókeretet vettünk (ikea és ilyen helyeken elég olcsón találni) és abba az összes dédunoka fényképét tesszük.
az jutott eszembe amit az utolsó írt :)
én 2 éve csináltam egy ilyen naptárt (grafikus barátnőm segített) minden családtag fényképe ott volt, amikor szülinapja vagy névnapja volt
nagyon örült a nagyi :)
Bocsánat hogy csak belekontárkodok, de ez a hógömb milyen? Csináltatni lehet, ha viszel képet?
Köszi aki válaszol
Egyébként mi tenyés-és talp lenyomatot adtunk nemrég ajándékba, illetve albumot tervezünk, vagy fotókönyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!