Dekorgumis dekoráció?
Pont úgy. Rajzoltam papírra, amilyen szín uralkodott a terven, az lett az alap. körbevágtam a tervet, az lett a sablon. Körberajz, kivág. Utána lemetszettem a szemeket pl. a sablonról, majd azt vágtam ki. Így a terv szecska lett. CD-írófilccel + lakkfilccel rajzoltam rá, amit kellett, mert a sima lefolyt a pici nyálas kis kezétől. Lehet, h. alkeszfilccel is jó.
Jó kreatívkodást!
Szia!
Én általában mindennek fekete hátteret csinálok mert az szép kontúrt ad neki. Van van a minta, leteszem a dekorgumira, körberajzolom, utána a mintát szét vágom darabjaira: (keze, lába, feje, ahol vonal van) és azokat a megfelelő színű dekorgumira teszem azon körberajzolom, kivágom és a fekete alapra ragasztom. A szemeket is így szoktam vagy ha olyan a minta akkor használok felragaszthatós szemet amit az első írt. [link] De pl: ez micimackónál nem mutat jól.
De meg lehet csinálni filccel is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!