Aki albérletbe szülte a gyerekét, gyerkeit az hogy oldotta meg a gyerekszoba dekorációt?
En nem alberletbe szultem, de igy is csak a szejrenyekre ragasztottunk.
Egyebkent lehet a falra fellogatni cuccokat, jatekokkal korberakni a szobat, stb, nem fontos festeni.
Vettem bababoltban többször használható matricafigurákat, ezekben az a jó, hogy szinte bárhova lehet ragasztani, szekrényre, hűtőre, ajtóra, a leírás szerint még a falra is, és nyomtalanul eltávolítható, újra ragasztható máshova. Állatfigurákat vettem, és teleragasztottam vele a szekrényeket a szobájában, később tettem párat a hűtőre, mosógépre is, a kisfiam sokat nézegette őket. Később elköltöztünk, és az új otthonunkban újra felragasztottam őket.
Ezen kívül vettem pár vidám színű polár plédet, és letakartam velük a komorabb színű foteleket, kanapékat. Volt még a szobában rengeteg plüssállat, így igazán babaszobás lett szerintem. Ja és volt még egy nagyméretű játszószőnyegünk is, ezzel a régi szőnyeget takartam le.
A függöny nálunk szép volt, de azt is le lehet cserélni, vagy rá lehet tűzni díszeket, akár saját készítésűt is.
Igen, ettől én is féltem egy kicsit, így nem ragasztottam a falra semmit, pedig ez a matrica nem ragacsos, és azt olvastam a leírásban, hogy falról is nyom nélkül eltávolítható, de a biztonság kedvéért egy eldugott helyen érdemes kipróbálni.
A falra én inkább képet tennék, bár a mi főbérlőnk nem engedte, hogy lukat fúrjunk a falba :(
Nekünk szerencsénk van, mert a főbérlő mindent enged! Nem is kell mondanunk neki, hogy mit csinálunk.
Én lilára festettem az egész szobát és a falra polcokat fúrtunk fel. Ezen kívűl nincs a falon díszítés. A függönyön vannak még pillangók, meg a bútorokra ragasztottam dekorgumit. Az ajtóra a nevét ragasztottuk, de az le fog jönni, mert csak kétoldalú ragasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!