Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok ezekhez a nevekhez?

Mit szóltok ezekhez a nevekhez?

Figyelt kérdés
Kamilla,Maja,Mimi,Kíra,Kira
2012. júl. 5. 17:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%

Szia!

A Kamilla szép név, de nekem egy kicsit öreges. A legjobban a Maja tetszik, én is ezt adtam volna a lányomnak, csak nem illik a vezetéknévhez. Miminek hívják anyukám lökött uszkárját, szóval nem, a Kíra és a Kira majdnem ugyanaz, és róla is egy kutyus jut az eszembe, de ettől függetlenül szép nevek. Esetleg Kiara? :D

2012. júl. 5. 18:07
 12/16 anonim ***** válasza:
30%
A Mimin kívül mindegyik szép név,de Dunát lehetne belőlük rekeszteni.
2012. júl. 5. 18:35
 13/16 anonim ***** válasza:
30%

Kamilla szép de csak rövidebb vezetéknévhez szerintem

Maja a régi macskánk neve úgyhogy nekem macskanévnek hangzik

Mimi ez kutyanevesen hangzik mint már több válaszoló is mondta

Kira,Kíra ez szinte ugyanaz ismerek egy Kirát és nem a legjobb véleményem van róla amúgy nem rossz, a Kíra nekem nyávogósan hangzik már bocsánat

Ezek közül inkább Kamilla esetleg Kira

2012. júl. 5. 18:42
 14/16 anonim ***** válasza:
59%
Mimi a Noémi becézése. Ami nekem tetszik az Kíra, Maja.
2012. júl. 5. 19:31
 15/16 anonim ***** válasza:
42%
Nekem mindegyik tetszik, bármelyiket adnám a lányomnak, olyan emberekkel alapból nem szabad foglalkozni, aki csak a neve miatt fogja majd megítélni a lányodat, sem most, sem majd nagykorában, tehát azt add, amelyik a legjobban tetszik. Nekem a Mimi is nagyon tetszik, mert így hívják a 3 hetes kislányomat:)
2012. júl. 7. 19:30
 16/16 anonim válasza:
Kamilla . A Kira név lehet , hogy vagány , de később ez nem előny lesz , hanem hátrány . Sok baj van az ilyen lányokkal tinédzser korukban . Én a Kamillát ajánlom ezek a nevek közül .
2012. júl. 31. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!