Mit szóltok ezekhez a nevekhez?
Figyelt kérdés
Kamilla,Maja,Mimi,Kíra,Kira2012. júl. 5. 17:19
1/16 anonim válasza:
Az én lányomat is Kirának hívják, tehát ezek közül nekem ez a név tetszik legjobban. Tetszik még a Maja, de a Kamilla nem. A Mimit még nem is hallottam, csak becenévként. Nem tudom anyakönyvezhető-e ebben a formában.
2/16 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik. Kislánynak még csak csak, de egy felnőtt nőnek, esetleg idős hölgynek elég komolytalanul hangzana...
3/16 anonim válasza:
Mimi?Az milyen név?Nemcsak egy becenév?
Maja,Mimi(?)nem tetszik.Kíra,Kamilla semleges.Szóval nincs a "nem tetszik kategóriában" de a "tetszikben" sem.Kamilla vagy Kíra?Inkább Kamilla.
4/16 anonim válasza:
Kamilla,és a Maja nagyon tetszik.A Mimi egyáltalán nem,a másik kettő elmegy.
5/16 anonim válasza:
Nem tetszik egyik sem, talán csak a Kamilla, ami értelmes (virágról elnevezve) valamennyire. De a Mimi az egyenesen borzasztó... Max. kutyának vagy macskának adnám...
6/16 anonim válasza:
Szia!!!Nekem a Maja és a Kíra tetszik-Majának hívják a kislányomat,illetve ha még egy lányom lenne,akkor vagy Kíra,vagy Mira lenne a befutó nálam:-)A többi inkább semleges kategória,bár a vezetéknévtől is függ.
7/16 anonim válasza:
Kamilla rengeteg van,Maja is és Kíra is.Ne haragudj,hogy ezt írom.:S
Az egyik ismerősöm kutyija pedig Mimi....így nekem kutyanévnek hangzik.Én is kislányt várok,nekem nagyon tetszett a Lara de abból rengeteg baba van manapság,így Lora lesz.
22hkm
8/16 anonim válasza:
Maja és a Kíra tetszenek nekem is. Nálunk is szóba került anno.
9/16 anonim válasza:
szerintem a Kira, Kíra (vagy Kyra) nagyon szép név, a Maja engem a majomra emlékeztet, a Kamilla pedig a teára. A Mimi a Noémi beceneve, de ez sem tetszik, mint név.
10/16 anonim válasza:
A Kamilla szép név. A Maja, és Mimi semlegesek nekem. A Kíra, Kira nem tetszik, ami fura mert 7 évvel ezelőtt még annyira tetszett, hogy ezt a nevet akartam a húgomnak adni, de végül (utólag örülök) nem ez lett a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!