Megtartanád 22 évesen a babát, ha a párod nem szerelmes?
Sokáig ment a hezitálás, hogy mi legyen a kapcsolatunkkal, mert én fiatal vagyok, ő már 30 elmúlt, elvált, de gyereke nincs. Szóval ő már családot akart. Elakart hagyni,mert mindketten más szakaszban tartunk az életben, szeret, megértjük egymást, de ő nem szerelmes ennek ellenére.
Ez a harc, hogy mi legyen a kapcsolatunkkal 2 hete megy, viszont most derült ki, hogy 2 hónapos terhes vagyok!
Igazából én nem bánnám meg, ha megszületne, szeretem a gyerekeket, inkább lennék fiatalon anya, mint 35 évesen, dolgozok is, megvan hozzá az anyagi oldal is.
Viszont én nem akarok egyedülálló szülő lenni, nem bírnám lelkileg elviselni, ha 22 évesen egyedül kellene nevelnem.
Páromnak még nem szóltam a babáról!
Szerintetek van esély közös életre, ha alapvetően a család téma volt a legnagyobb akadály közöttünk?
Jól kijövünk, mindent megbeszéltünk, imádtuk az együtt töltött időt, megvolt a szeretet, tisztelet minden ami egy kapcsolathoz kell, csak részéről a nagy szerelem nem.
Köszönöm a rengeteg választ, jól esett, hogy ennyien írtatok!
Amikor bejelenentettem a páromnak a hírt rendesen elsírta magát örömében! :) Azt mondta nem kérdés, hogy mi lesz, jön a baba! A sors mégsem akarta, hogy szétmenjünk..
Remélem a lelkesedése így marad, most mintha kicserélték volna!
Nagyon örülök, hogy így reagált a párod!
Vigyázzatok magatokra!
Sok boldogságot kismama:)
35+1hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!