Mit tennél, megtartanád, vagy nem?
Figyelt kérdés
Csupán elméleti a kérdés.
Van egy házaspár, 2 gyerekkel, de többet nem terveznek, anyagi okok miatt.
A nő nem szedhet fogamzásgátlót, és spirált sem lehet neki feltenni, marad az óvszeres védekezés. Ami kilyukad, és a nő teherbe esik.
2010. dec. 25. 14:45
1/16 anonim válasza:
De kellemes dolgokon gondolkodsz igy karácsonykor.:(Egyébként megtartanám,ahol 2gyereknek van jut a 3-nak is.Lehet nem élnénk nagy lábon,de minden szükséges dolog meg lenne nekik.
2/16 anonim válasza:
Megtartanám,ahogy az elsö irta,tudom már milyen ha van valaki a pocakomban,és nem birnám megölni.(utána kérném hogy kössék el a petevezetékem,igy több gyerek tuti nem csuszna be)
3/16 anonim válasza:
Mi pont így vagyunk, csak nem vagyok terhes, de ki tudja. Egyébként nem kérdés: megtartanám.
4/16 anonim válasza:
Ha nincsenek meg a megfelelő anyagiak,nem tartanám meg. Egy gyereket nemcsk pici korában kell eltartani,nemcsk ennivaló kell neki,hanem ruha is. Az iskolába járás pedig már az általánosban is nagyon költséges! Nem mindegy,hogy kettőnek jut kevés,vagy háromnak még kevesebb! Pedig nem vagyok abortuszpárti.
5/16 anonim válasza:
Hát meggondolandó az biztos,ma már nem lehet úgy gondolkodni,hogy ahol eszik kettő.....Itt nem csak a tányér ételekről van szó,bárcsak arról szólna.De sajnos ahol anyagi gondok vannak,ott nagyon átkell gondolni,ilyen az élet és a jelenlegi helyzetünk.
6/16 anonim válasza:
Én is megtartanám! egyetlen értelmes dolog amit tehetünk, az hogy felneveljük a gyerekeket - bármi áron
7/16 anonim válasza:
Én gondolkodás nélkül megtartanám.
8/16 anonim válasza:
Ha kettő már lenne, akkor nem biztos, h megtartanám. De ha még csak egy gyerek lenne, akkor biztosan megtartanám. Szerintem sem mindegy későbbiekben, hogy kettőnek jut-e minden, vagy háromnak kevesebb. :( Ez egy ilyen világ. Ha Amerikában élnék, akkor megtartanám a 3.-at, 4.-et is. :)
9/16 anonim válasza:
Köttesd el magad ha nem akarsz több gyereket.Egyébként az óvszer nem lyukad csak úgy ki, ha meg igen azt észre lehet venni.
10/16 anonim válasza:
A 15.21-nek.Bármi áron?És az kinek jó?Hogy a szülők belerokkannak az egy dolog.De,hogy a gyerekek igyák meg a levét a "bármi áronnak"az azért nem túl korrekt.Láttál te már nélkülöző családot?Ahol kettő még belefért,de a harmadik,negyedik már nem kellett volna.Nemtudom van-e gyereked,de van fogalmad mibe kerül?és mibe kerül kettő?.Mert ne a gyerek igya a levét,a rossz döntésnek.És én sem vagyok abortuszpárti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!