Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekem megkóstolta a...

A gyerekem megkóstolta a fikuszt. Te mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

Csütörtökön indulunk nyaralni (belföldre)...

A gyereknek csak pár csepp nedv került a szájába.

2011. júl. 26. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
felhívnám a védőnőt vagy a gyermekorvost. A fikusz mérgező növény, nem ajánlatos gyermek közelében tartani
2011. júl. 26. 16:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok az orvoshoz fordulni ha nem muszáj, mert úgysem fordítana ránk különösebb figyelmet, a kórházba pedig nem viszem be. A védőnőt kérdeztem, de nem tudja, de az mondja, nem lesz belőle semmi szerinte.
2011. júl. 26. 16:24
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
[link] Ha komolyabb lenne a baja, mindenféleképpen vidd orvoshoz!
2011. júl. 26. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazából nem akarod dokihoz vinni,akkor miért tetted fel a kérdést?

Amennyiben a gyermekem enne a mérgező növényből,még egy falatnyi miatt is rohannék az Ügyeletre.

2011. júl. 26. 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A kommented alapján jobban aggódsz a nyaralás, mint a gyereked miatt:S

Én biztos, hogy nagyon alaposan utánajárnék, hogy mi a teendőm!

2011. júl. 26. 17:11
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Pár csepptől túl sok baja nem lesz, itass vele sok vizet! (vizet és nem mást, felhigítja a mérget)
2011. júl. 26. 18:08
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Biztos valóban nem lesz sok baja,de egy orvos szájából nekem megnyugtatóbb lenne,mivel mérgező elmondják pontosan hogy van e teendőd,vagy mit/mire figyelj,ha jelentkezne valami tünet a babán.Csütörtök még messze,nyugodt szívvel mennék nyaralni.(én legalábbis)és ha nem láttad hogy mennyit rágott meg?(ahogy azt sem hogy odaférkőzött a fikuszhoz)
2011. júl. 26. 18:33
 8/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nem kioktatást kértem, hanem normális válaszokat! Akinek nem inge ne vegye .... Természetesen a gyerek az első, nem a nyaralás!

Szóval: beszéltem védőnővel, beszéltem gyógyszerésszel, aki felhívta nekem a gyerekosztályon az ismerősét (orvost). Azt mondta a doki, hogy jobb lenne, ha bevinném, de ha nem viszem, adjak neki orvosi más néven aktív szenet, és sok vizet, ne mást. Ilyen esetben a 24 órás megfigyelés a bevett szokás, semmi más, ha nem jön ki rajta semmi. Az éjszaka folyamán jönnek ki a tünetek, ha lesz valami. Ha bármilyen szokatlant észlelek, azonnal vigyem be.

Már másnap este van, és nem történt semmi, nem vittem sehová, és semmi baja sincs. Csak azért írtam le, hogy ha más is így jár, tudja, hogy mi a helyzet. Üdv.

2011. júl. 27. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:
örülök hogy így alakult :) a fikuszt pedig tedd jó magasra.Jó nyaralást nektek!Az utolsó válaszoló voltam
2011. júl. 28. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!