A gyerekem megkóstolta a fikuszt. Te mit tennél a helyemben?
Csütörtökön indulunk nyaralni (belföldre)...
A gyereknek csak pár csepp nedv került a szájába.
Ha igazából nem akarod dokihoz vinni,akkor miért tetted fel a kérdést?
Amennyiben a gyermekem enne a mérgező növényből,még egy falatnyi miatt is rohannék az Ügyeletre.
A kommented alapján jobban aggódsz a nyaralás, mint a gyereked miatt:S
Én biztos, hogy nagyon alaposan utánajárnék, hogy mi a teendőm!
Sziasztok! Nem kioktatást kértem, hanem normális válaszokat! Akinek nem inge ne vegye .... Természetesen a gyerek az első, nem a nyaralás!
Szóval: beszéltem védőnővel, beszéltem gyógyszerésszel, aki felhívta nekem a gyerekosztályon az ismerősét (orvost). Azt mondta a doki, hogy jobb lenne, ha bevinném, de ha nem viszem, adjak neki orvosi más néven aktív szenet, és sok vizet, ne mást. Ilyen esetben a 24 órás megfigyelés a bevett szokás, semmi más, ha nem jön ki rajta semmi. Az éjszaka folyamán jönnek ki a tünetek, ha lesz valami. Ha bármilyen szokatlant észlelek, azonnal vigyem be.
Már másnap este van, és nem történt semmi, nem vittem sehová, és semmi baja sincs. Csak azért írtam le, hogy ha más is így jár, tudja, hogy mi a helyzet. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!