Mit tennél, megtartanád, vagy nem?
Csupán elméleti a kérdés.
Van egy házaspár, 2 gyerekkel, de többet nem terveznek, anyagi okok miatt.
A nő nem szedhet fogamzásgátlót, és spirált sem lehet neki feltenni, marad az óvszeres védekezés. Ami kilyukad, és a nő teherbe esik.
Menjen el ambulanciára, és irasson esemény utánit.
Amúgy sosem vetetném el a gyereket. Ahol kettő van, a három talán még olcsóbb is...
Amúgy meg kell találni a megfelelő védekezés módját, nem csak a gumi van...
Nekem is az esemény utáni tabletta ugrott be elsőként. Egyébként bármilyen védekezési mód mellett becsúszhat egy baba. Kicsi az esélye, de előfordulhat.
Ugyan nekünk még egyke a fiunk, s most pont azért nem vállaltunk másodikat, hogy anyagilag egy kicsit megint összeszedhessük magunkat (nem állunk olyan rosszul, még tartalékunk is van, de nagyobb lakásra gyűjtünk, a jelenlegibe két gyerekkel már csak nagyon szűkösen férnénk el), de ha becsúszna, akkor megtartanánk.
Óvszer mellé fogamzásgátló zselé és nincs 3. baba.
Mi 3-at tervezünk, (már van 2) így megtartanám.
Szerintem ha valaki terhességmegszakításon esik át biztos meg van rá az oka és nem kell elítélni. Ha sportot űz belőle az már zavar, egyébként minden nőnek saját döntése hány gyermeket vállal.
Köszönöm a válaszokat.
Mint írtam, csupán elméleti a kérdésem.
Nem vagyok abortuszpárti!
4 terhességből van 2 gyermekünk, 1 elment az elején, 1 pedig a 21. héten lett betegség miatt "elvetetve".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!