Ha valamilyen módon arra kényszerülnétek, vagy úgy döntenétek hogy örökbeadjátok a gyereketek, örökbeadnátok két melegnek?
Bocs, hogy visszakérdezek, de mi az a még rosszabb, ami történhet?
Amúgy nem hiszem, hogy az öngyilkosságig cseszegetnék amiatt a gyereket, hogy homoszexuális pár neveli. Persze hülyék mindig akadnak, de annyi mással is meg lehet találni egy gyereket a suliban.
A családomban van egy leszbikus pár. egyikük magával hozta a kapcsolatba a fiát, gyakorlatilag együtt nevelték fel. Soha nem okozott számára hátrányt, hogy két anyukája van. Most már nagykamasz, lassan felnőtt, és vígan csajozik.
Ha arra kényszerülnék, hogy örökbe adjam a megszülető gyerekemet, odaadnám egynemű párnak is. Mert a szülői szeretetük, az emberségük nem a szexuális hovatartozáson múlik, ahogyan az sem, milyen embert nevelnek a gyerekből. És Ők nyilván felkészülnek az általad említett támadásokra is, és biztosan kiállnának a gyerekük mellett.
Hát kedves Sókristály, szerintem tök nem egészséges ez az egész, mert gyerekkorában is okozhat nála mindenféle lelki problémákat. Nem utálom
a melegeket, de lássuk be hogy ez egy természetellenes dolog. Tudom hogy genetikai dolog ez, és nem betegség dehát akkor sem normális.
Kedves 5-ös!
Számodra nem normális, a meleg párok számára normális. És számomra is az. Nem látok benne semmi kivetnivalót, hogy gyereket neveljenek.
Nem tudom, ismersz-e meleg párt, akiknek gyerekük van. Mint írtam, a családomban van ilyen, és semmilyen lelki defektusa nincs belőle a gyereknek, pedig nála még az is okozhatott volna törést, hogy az első években még volt apukája. Az én gyerekeim is sok időt töltenek együtt velük, soha nem volt kérdés a számukra, hogy miért él együtt két nő. Simán mennek ottalvós vendégségbe is hozzájuk. Rajtuk keresztül más párokat is ismerek, náluk sincs semmi baja a gyerekeknek. A házasélet ugyanis nem az orruk előtt zajlik, mint ahogyan a hetero pároknál sem.
Írtad, hogy ez genetika. Tehát örökbefogadott gyereknél kevés az esély, hogy a szülői példát kövesse. Ha meg mégis, akkor sem dől össze a világ.
Én pl. úgy vagyok vele, ha valamelyik gyerekem a saját neméhez vonzódna, mindenben a segítségükre lennék, hogy gyereket tudjanak vállalni.
Te meleg párt kérdeztél. A férfi-férfi és a nő-nő párok egyaránt melegek, homoszexuálisok.
Miért kellene különbséget tenni közöttük? Egyáltalán miért találnak a pasik egy leszbikus párt izgatónak, míg egy fiú párt undorítónak? Továbbmegyek: Miért undorító számukra az anális szex, ha két pasiról van szó, és miért próbálják otthon mégis rávenni az asszonyt?
Érted, miért nincs értelem ennek az egész megkülönböztetésnek fiú és lány párosok között? Mert álszent duma az egész undorodás.
Ha egy meleg pár gyereket akar vállalni, nyilván olyan közegbe költöznek, ahol nem lesz veszélyben a gyerekük, és nem az általad említett telepek közelébe. Ahol csak csöndben jegyzem meg, más miatt is agyonüthetik a gyerekedet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!