Mosható pelus kérdés?
Kisfiam 1 éves 11 kg. Most szeretnék áttérni moshatóra. Ha 3 éves koráig használja esetleg, szerintem még megéri. Kinéztem a coolababy zsebes pelust. Szeretném megkérdezni, hogy aki használja, hogy van megelégedve vele? Mekkora, jó lesz ez még sokáig nekünk? Mivel hogy elég nagy a bébi. Viszont a mostani papír pelusunk méretével egyezik a mérete nagyjából, és a papír pelus elvileg 25 kg-ig van írva, ami azért egy nagy gyereknél sem mostanában lesz.
Van erről tapasztalatotok? Minden érdekel!
Én is vaterán vettem őket, bár idő közben észrevettem, hogy akár 1-2 darabot is érdemes rendelni ebay-ről is, mert vannak olyan aukciók, amik még postával is 1000 Ft alatt vannak. A mintásaknak nem jó minőségű az anyag, könnyen veszít a vízállóságából, olyat nem javasolnánm, hogy vegyél.
Ezért is írtam még a babylandet, mint másik lehetőség, azok szélesebbek, mint a coola. Ha nincs még meg egy egész készleted, akkor érdemes abból is venni párat és majd meglátod, hogy melyik válik be.
Azt hiszem, hogy ezt rosszul tudod, de ha el is kezdenél egy rendelést, akkor kiderülne menet közben úgyis.
Én pelenkát nem rendeltem, azt hiszem, hogy ez az a márka amiről beszéltem, (bár folyamatosan változik, hiába ugyanaz a márka :(. van jobb és rosszabb is, már ami a szabását illeti) de esetleg megpróbálhatsz rákérdezni is.
Más dolgokat rendeltem és minden rendben, időben megérkezett. Úgy működik a dolog, hogy először egy külső számlára (paypal) kell pénzt tenni (ez azért jó, mert a bankszámla adataid így védve vannak) és később, amikor valamit rendelsz, akkor onnan automatikusan kifizeti a rendszer. Ez a regisztráció kicsit hosszadalmasabb, de utána minden gyorsan megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!