Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mosható pelus kérdés?

Mosható pelus kérdés?

Figyelt kérdés

Kisfiam 1 éves 11 kg. Most szeretnék áttérni moshatóra. Ha 3 éves koráig használja esetleg, szerintem még megéri. Kinéztem a coolababy zsebes pelust. Szeretném megkérdezni, hogy aki használja, hogy van megelégedve vele? Mekkora, jó lesz ez még sokáig nekünk? Mivel hogy elég nagy a bébi. Viszont a mostani papír pelusunk méretével egyezik a mérete nagyjából, és a papír pelus elvileg 25 kg-ig van írva, ami azért egy nagy gyereknél sem mostanában lesz.

Van erről tapasztalatotok? Minden érdekel!

2012. jún. 19. 08:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Persze, persze, azért azt is hozzá kell tenni, hogy minden gyerek más testalkat, még ugyanakkora méretekkel is. Pl én kisfiam bár jó kondiban van, nagyjából pont a pelenka vonalon keskenyebb, azaz a lágyék részeken, a derék - pocak vonalban és a comb felső szakasza nem olyan husis mint körülötte. Talán ez teszi a különbséget. Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy a feneke széltében meddig lesz jó, mert most pont takarja.
2012. jún. 21. 11:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Az elfelejtettem, hogy a Teszveszen vettem, újak, nem használtak, valaki gondolom berendelt kínából az ebay-en. Ez nem gond, noha drágább mint ha pl én rendelném külföldről, de én meg nem akarok hodály mennyiségeket árulgatni, mert megmarad. És Te hol vetted?
2012. jún. 21. 11:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Én is vaterán vettem őket, bár idő közben észrevettem, hogy akár 1-2 darabot is érdemes rendelni ebay-ről is, mert vannak olyan aukciók, amik még postával is 1000 Ft alatt vannak. A mintásaknak nem jó minőségű az anyag, könnyen veszít a vízállóságából, olyat nem javasolnánm, hogy vegyél.

Ezért is írtam még a babylandet, mint másik lehetőség, azok szélesebbek, mint a coola. Ha nincs még meg egy egész készleted, akkor érdemes abból is venni párat és majd meglátod, hogy melyik válik be.

2012. jún. 22. 10:04
 14/17 anonim ***** válasza:

pl. ez:

[link]

700 Ft és már bele van építve a szállítási költség is.

2012. jún. 22. 10:13
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt ismerem, de én úgy tudom, hogy adott esetben az a 108 rendelhető az azt jelenti, hogy annyit lehet csak és nem darabot. Vagy rosszul tudom? Még nem sok a tapasztalatom ebayen, de már nézegettem ezeket is. A másik fajtát amit ajánlottál, azt hol lehet kapni és mennyiért? Köszi előre is.
2012. jún. 22. 18:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, hogy ezt rosszul tudod, de ha el is kezdenél egy rendelést, akkor kiderülne menet közben úgyis.

Én pelenkát nem rendeltem, azt hiszem, hogy ez az a márka amiről beszéltem, (bár folyamatosan változik, hiába ugyanaz a márka :(. van jobb és rosszabb is, már ami a szabását illeti) de esetleg megpróbálhatsz rákérdezni is.

Más dolgokat rendeltem és minden rendben, időben megérkezett. Úgy működik a dolog, hogy először egy külső számlára (paypal) kell pénzt tenni (ez azért jó, mert a bankszámla adataid így védve vannak) és később, amikor valamit rendelsz, akkor onnan automatikusan kifizeti a rendszer. Ez a regisztráció kicsit hosszadalmasabb, de utána minden gyorsan megy.

2012. jún. 24. 09:39
 17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2012. jún. 25. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!