Ti használtok mosható pelust?
Ha bekakil, kaki a WC-be, pelust beáztatni ecetes vízbe (zárható vödörben).
De én szerintem nem éri meg. Nem túl macerás, én is nagyon utána jártam, még mindig gondolkodom rajta, de nem éri meg.
Köszi Neked is! Már a 2. babáról van szó, aki már 10hós. Tudom mit jelent a jó minőségű pelus. Viszont megnövekedtek a kiadásaink és a baba bizonyos dolgok miatt (nem szeretnék bele menni mi miatt) biztos nem lesz a megszokott korban szobatiszta, tehát még sokáig használnánk. Arra gondoltam pénzspórolás lenne. Nyilván itthon használnánk csak, pont az ázás eshetősége miatt.
A jó minőségű pelus most már nagyon drága... sajnos.
Egyébként érdekel még mert környezetvédő is lennék, vagy mi.
Az viszont érdekelne, hogy az Anyósoddal, hogy készítettétek ezeket a pelusokat? Mi alapján? Arról tudnál bővebbet mondani? Milyen volt stb... Tudok varrni, elgondolkodtam, hogy megcsinálnám maga. Hol szereztetek hozzá anyagokat? Milyet? Légyszíves megírnád ezeket? Előre is nagyon köszi!
Ja és engem még érdekelne ez a tárolás téma is, hogy oké, hogy a kaki megy a wc-be, de az ecetes víz nem büdi?
Mi moshatózunk a másfél éves lányommal, nagyon szeretjük.
Renfetef az ezzel kapcsolatos infó, azt javaslom, nézz körül a mamami.hu- n és küldök pár linket is.
...
A Monapelt én személy szerint nem ajánlom, elég nagy "csomagot" ad és a tépőzárak sokszor nagyon kemények.
Valóban nagyon jók a WHAM anyukák pelenkái(Csimota és társai)!
ha házi készítésűben gondolkodsz, akkor azt javaslom, hogy egy általad ismert varrónővel csináltasd meg. fórumozz, kérdezz, nézz utána az anyagoknak és kész tervekkel menj hozzá.
azért javaslom ezt, mert nem tudhatod, hogy ki az aki valóban jól dolgozik.
viszont, ha jól van elkészítve az a pelus, akkor igen, van olyan jó mint a drága bolti márkásak. üzletben láttam én már pelust 4000-7000 Ft-ért darabját, az tényleg nem éri meg. Ha mégis készen vennél akkor azt javaslom, hogy ebay-en nézz körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!