Mosható vagy eldobható nadrágpelenkát használtok? Miért pont azt?
Eldobhatót. Mielőtt meglett a babánk, a rossz szagoktól azonnal elhánytam magam... :(
És féltem, hogy a mosható pelenkánál is ez lenne, ezért inkább az eldobhatót választottam.
Moshatót.
Mert sokkal gazdaságosabb, környezetkímélőbb, kényelmesebb a babának (volt már rajta eldobható egy párszor, és viszketett a feneke, szenvedett benne), nem kell pelenkát cipelni a boltból és nem mellesleg nagyon szépek. :)
Eldobhatót.
Kényelmes, gyors, higiénikus.
Csinosabb a mosható,miért?
Mi eldobhatót használunk,eszembe se jutott volna moshatót használni.Szerintem a babáknak is kényelmesebb az eldobható.Moshattam volna egész nap,főleg az elején.
2. vagyok.
Az utolsó előtti válaszoló helyett válaszolnék: csinosabb, jobban néz ki, mint egy egy eldobható. Nagyon sokféle színben/mintában lehet őket kapni, és sokkal természetesebb hatása van, mint az eldobhatónak. Nekem ezért csinosabb. :)
Gondolom, hogy az utolsó előtti válaszolónak is ezért, és bocsánat, hogy helyette válaszoltam. :D
Eldobhatót, mert kényelmesebb. És lehet, hogy olcsóbb is.
A víz nálunk drága, + villany, mosószer, a teregetésről meg már nem is beszélve. Eddig 2x penészedtünk be a benti teregetés miatt, még egyszer nem bírnám ki!
Eldobhatót!
Szerintem praktikusabb,olcsóbb és soha semmi baja nem volt a fiam bőrének pedig nappalra "noname" olcsó pelenkát használunk éjszakára pamperst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!